GENEL Haber Girişi : 31 Ağustos 2018 12:19

EMİN ATMACA'DAN ALİBEYKÖY SPOR'A BAŞARI MESAJI

EMİN ATMACA'DAN ALİBEYKÖY SPOR'A BAŞARI MESAJI
Alibeyköy Spo'r'un efsane başkanı Emin Atmaca bu sezon 3.Lig'de mücadele edecek olan Alibeyköy Spor'a yayınladığı mesaj başarılar diledi.

Alibeyköy Spor'u amatör ligden alarak 2.Lige çıkaran Alibeyköy Spor'un efsane başkanı Emin Atmaca bu hafta ilk maçına çıkacak olan Alibeyköy Spor'a başarılar diledi .Atmaca yaptığı açıklamada " İstanbul'un önemli kulüplerinden olan Alibeyköy Spor geçen sezon büyük başarıya imza atarak yıllar sonra tekra profosyonel lige geri dönmüştür. Bu başarı hepimizi çok sevindirdi. Başarıda emekleri olan yönetim ve taraftarı tebrik ediyorum. Bu yol 3. Lig'de mücadele edecek olan Alibeyköy Spor inanıyorum ki geçen sezon olduğu gibi bu sezonda büyük başarılara imza atacaktır. Pazar günü oynanacak olan maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapacaktır. Başkanımıza, yönetimine, futbolculura ve taraftaralarımıza başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.