GENEL Haber Girişi : 07 Kasım 2018 14:08

EMİN ATMACA'DAN KINAMA

EMİN ATMACA'DAN KINAMA
CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı ve eski Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Emin Atmaca Karadolap Spor Kulübüne yapılan silahlı saldırıyı kınadı. Atmaca" Spor kardeşliktir" dedi

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı ve eski Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Emin Atmaca Karadolap Spor Kulübüne yapılan silahlı saldırıyı yayınladığı mesajla kınadı. Atmaca mesajında spor'un kardeşlik olduğunu belirterek her alanda şiddete karşı olunması gereğinin altını çizdi.

Atmaca" Semtimizin güzüde kulüplerinden olan Karadolap Spor Kulübüne yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum. Yıllarca kulüp başkanlığı yaptım. Spor gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunacağı denizdir. Sağlıklı yaşamın en önemli faktörlerindendir.Karadolap Spor Kulübü gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için spor yapmalarına olanak sağlayan bir kulüptür. Henagi düşüncede olursak olalım birbirimize karşı müsama göstermeliyiz. Şiddet yaşam alanının hiç bir yerinde olmamalıdır. Spor kardeşliktir. Buradan Karadolap Spor Kulübüne geçmiş olsun mesajımı iletiyorum. Saldırıyı kınıyorum. Hepimize geçmiş olsun."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.