GÜNDEM Haber Girişi : 12 Mayıs 2016 13:38

EMİN ATMACA’DAN KÜTÜPHANE AÇILIŞI

EMİN ATMACA’DAN KÜTÜPHANE AÇILIŞI
Akdoğu İşadamları Derneği Başkanı ve Atmaca Şirketler Gurubu Başkanı Emin Atmaca Şehit Kubilay İlköğretim Okulunda Kütüphane açtı.

Emin Atmaca Güzeltepe Mahallesi’nde bulunan Şehit Kubilay İlköğretim Okulu’nun tadilatını yaparak  kütüphanesini ve rehberlik sınıfını yeniledi.

Atmaca kütüphanenin açılışını Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca ile beraber yaptı. Okula yeni bir kütüphane kazandıran Emin Atmaca yaptığı konuşmada “ Atmaca Şirketler Gurubu olarak eğitime önem veriyoruz.Bölgemizde bulunan okullara dönem dönem yardımlarda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Müdürümüz ve öğrenci velilerimiz ziyaretime geldiklerinde okulun bakım ve tadilat işleri olduğunu söylediler. Bizde Atmaca Şirketler Gurubu olarak okulumuzun eksiklerini gidermek için çalışma başlattık.Okulumuzda eksik olan kütüphane, rehberlik odası ve boya badanasını yaptık. Öğrencilerimizin okuması için fiziki imkanlar önemlidir. Kuran-ı Kerim’in ilk sözü ‘Oku’dur. Hz Ali Efendimiz ‘ Bana bir kelime öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ sözü ile eğitimin ve eğitimcinin ne kadar önemli olduğunu vurgulamıştır.Bizde Atmaca Şirketler Gurubu olarak elimizden geldiğince eğitim konusunda yardımlarda bulunmaya gayret gösteriyoruz.Burada açılışını yaptığımız kütüphanemiz öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.