GENEL Haber Girişi : 05 Şubat 2019 16:24

Eminönü Alibeyköy tramvay hattı'nda raylar döşenmeye başlandı

Eminönü Alibeyköy tramvay hattı'nda raylar döşenmeye başlandı
Eminönü Alibeyköy tramvay hattı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre tramvay hattında rayların yerleştirilmesi işlemine başlandı. Bazı kısımda rayların yerleştirme işlemi biterken, diğer bölümlerde raylar beton dökülen bloklara yerleştirilmeye devam ediyor. Tramvay hattı inşaatında gelinen son durum havadan görüntülendi. Çekilen görüntülerde tramvay yolu güzergahının yolunun tamamen belli olduğu gözüküyor. İşçilerin ise yeni yerleştirilen rayların kontrollerini yaptığını ve yeni gelen rayları hattın belirlenen kısımlarına yerleştiriyor. 

Hangi İstasyonlar olacak?

Eminönü otobüs durakları alanından Eminönü İstasyonu ile başlayan güzergah, Küçükpazar, Cibali, Fener, Balat, Ayvansaray, Feshane, Eyüp-Teleferik, Eyüp Devlet Hastanesi, Silahtarağa İstasyonu ile Sakarya Mahallesi İstasyonuna Haliç kıyısından geçerek, Alibeyköy Merkez, Alibeyköy Metro İstasyonu ile devam edip ve Alibeyköy Cep Otogarı İstasyonunda son bulacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.