GENEL Haber Girişi : 02 Ocak 2018 12:33

EMNİYET TEPE MAHALLESİ’NDE PARK İSYANI

EMNİYET TEPE MAHALLESİ’NDE PARK İSYANI
Emniyettepe Mahallesi’nde bulunan Araphan Parkı vatandaşları isyan ettirdi.

Eyüp Sultan Belediyesi’nin sosyal tesisi’nin bulunduğu Araphan Parkı'nın otopark'a dönüşmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Araphan Parkıiçnde bulunan Eyüp Sultan Belediyenin sosyal tesisini bir işletmenin devralması ile sıkıntılar arttı. Işletmeci tarafından park içinde yapılan revizyon vatandaşların tepkisi çekiyor. İşletmenin kapatılması için imza toplayan vatandaşlar imza dilekçelerini Eyüp Sultan Belediyesi, İBB ve Bimer’e kadar ulaştırdılar.

Vatandaşlar ruhsatsız olarak çalıştığını idda ettikleri işletmenin, parkı otopark olarak kullanması tepki çoğalttı. Çocukların park’ta güvenli oyun oynayamadığını düşünen mahalle sakinleri işletmenin kapatılmasını istiyor.

Eyüp Sultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'a çağrıda bulunan vatandaşlar parkın eskiden çay bahçesi olduğunu ve ailelerin rahatça gelip çayını içerken çocukların da güven içinde oyun oynadığını ifade ediyorlar.

Daha ilginç olan ise işletme sahipleri ile mahalleli arasında silahlı çatışma çıktığı idda ediliyor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.