GENEL Haber Girişi : 20 Nisan 2024 11:56

EMŞAV EYÜPSULTAN’DA MEVLİT OKUTARAK LOKMA DAĞITTI

EMŞAV EYÜPSULTAN’DA MEVLİT OKUTARAK LOKMA DAĞITTI
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) İstanbul İl Başkanlığı’nca Şehitler Haftası dolayısı ile Eyüpsultan Camii’nde mevlit okutularak pilav ve lokma dağıttı.

Kısa adı EMŞAV olan Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Cuma namazı sonrası Eyüpsultan’da pilav, ayran ve lokma dağıttı.

 


Emşav İstanbul İl Başkanlığı Av. Neslihan Vona tarafından organize edilen mevlidi şerif ve lokma dağıtımına Eyüpsultan Emniyet Müdürü Levent Türkmen, Demokrat Parti Yüksek Haysiyet Divanı Başkan Yardımcısı Muzaffer Polat, Yeniden Refah Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Lokman Çelik, CHP Meclis üyelerinden Sakine sayar, Kerim Gül, Egemen Cantimur, Aydoğan Tulu, Yılmaz Turan ve vatandaşlar katıldı.

 

 

EMŞAV İstanbul Teşkilatlanma Sorumlusu Gökhan Köksal “Şehitler Haftası dolayısı ile tüm Türkiye’de çeşitli etkinlikler yaparak şehitlerimizi anıyoruz. EMŞAV İstanbul İl Başkanımız Av. Neslihan Vona hanfendinin önderliğinde İstanbullumuzun çeşitli ilçelerinde Şehitler Haftasını dolayısı ile etkinlikler yapıyoruz. Şehit ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret ediyıruz.

 

Bugün

 

Eyüpsultan Camii’nde mevlit okutarak şehitlerimizi andık. Şehitlerimiz için pilav ve lokma dağıttık. Rabbim dualarımız kabul etsin. Yakın zamanda vakfımızın Eyüpsultan temsilciliğini açacağız. Bundan sonra etkinliklerimizi çoğaltacağız. Aziz şehitlerimiz için düzenlediğimiz etkinliğimize katılıp destek veren Eyüpsultan Emniyet Müdürü Levent Türkmen’e, siyasi parti temsilcilerine ve değerli Eyüpsultanlılara vakfımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.