GENEL Haber Girişi : 09 Kasım 2023 20:46

EMÜDER BAŞKANI TUTACAK’TAN 10 KASIM MESAJI

EMÜDER BAŞKANI TUTACAK’TAN 10 KASIM MESAJI
Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihal edişinin 85’inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Tutacak mesajında, “Kurtuluş Savaşı'mızın lideri, Cumhuriyet'imizin kurucusu, zor zamanların rehberi, aydınlık yarınların müjdecisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

 

85 yıldır onun aşıladığı bilinç ve kazandırdığı ruhla yetişen nesiller ona olan vefa ve bağlılığını; ülkesine, milletine hizmet etmeyi en büyük onur kabul ederek onun emaneti olan bu kutlu devleti bir noktaya kadar getirerek göstermiştir. 

 

Aynı inançla yetişecek yeni nesiller daha büyük hedeflere adım adım ilerleyecektir. Büyük liderler kendileri için bir şey istemezler. Onların tek beklentisi çizdikleri hedefe ve istikamete inançla yürünmesidir.

 

10 Kasım o hedef ve istikametin hatırlanması için anlamlı bir vesiledir. Biz onun bize önderlik etmesinden dolayı kendimizi 100 yıldır şanslı görüyoruz. 1938'de onu kaybetmedik.  

 

85 yıl önce aramızdan ayrılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, onunla birlikte vatan savunması için canını ortaya koyan tüm silah arkadaşlarına rahmet diliyorum.” dedi.