GENEL Haber Girişi : 11 Ocak 2023 11:48

EMÜDER’DEN ALİBEYKÖY SPOR’A MADDİ DESTEK

EMÜDER’DEN ALİBEYKÖY SPOR’A MADDİ DESTEK
Eyüp Müteahhitler Derneği Alibeyköy Spora sahip çıkarak maddi destekte bulundu.

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ve Ticari Birim Başkanı Abdülkerim Sayar Alibeyköy Spor Kulübü tesislerini ziyaret ederek Başkan Mehmet Duman ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

 

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ve Ticari Birim Başkanı Abdülkerim Sayar Alibeyköy Spor Kulübü resmi banka hesabına yaptıkları nakdi yardımın makbuzunu Başkan Mehmet Duman’a verdiler.

 

 

Alibeyköy Spor Başkanı Mehmet Duman yapılan maddi destekten dolayı Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ve Ticari Birim Başkanı Abdülkerim Sayar’a teşekkür etti.

 

Alibeyköy Spor Başkanı Mehmet Duman Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ve Ticari Birim Başkanı Abdülkerim Sayar’a kulüp hakkında bilgi verdi ve tesisleri gezdirdi. 

 

 

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak Alibeyköy Spor ziyaretinde yaptığı konuşmasında imkanlar doğrultusunda bölgemizde bulunan spor kulüpleri ve okullara yardımlar yaptıkları ifade etti. Başkan Tutacak “Bizler bu bölgede çalışıyoruz. Bu bölgede ekmek yiyoruz. Bölgemizdeki spor kulüplerinin başarısı bölgemiz açısından önemli görüyoruz. Alibeyköy Spor kulübü semtimizin köklü tarihini ifade eden bir takımdır. Başarısı her zaman bizi onurlandırır. Bizlerde bölgenin iş insanları olarak Alibeyköy Spor’un başarısı için üzerimize düşen yapmaya gayret ediyoruz. Bugün kulübü ziyaret ederek başkanımız Mehmet Duman nezdinde takımıza desteğimizi maddi desteğimizi sunduk. İnşallah desteğimiz başarılarına yenilerini ekler.”

 

 

Eyüp Müteahhitler Derneği Ticari Birim Başkanı Abdülkerim Sayar ziyarette yaptığı konuşmada Alibeyköy Spor’un eski günlerine döneceğine inandığını belirtti ve takımın başarısından onur duyduğunu ifade etti. Sayar “Alibeyköy Spor bizim için geçmişte olduğu gibi bugünde önemlidir. Geçmiş dönemde Sayar Yapı olarak çeşitli desteklerde bulunduk. Bugünde Eyüp Müteahhitler Derneği olarak desteğimizi sunduk. İnşallah takımımız bu sene şampiyon olur ve bir üst lige çıkar”.