GENEL Haber Girişi : 18 Ocak 2022 13:03

EMÜDER’DEN BİGİAD’A ZİYARET

EMÜDER’DEN BİGİAD’A ZİYARET
Eyüp Müteahhitler Derneği olağan kongresinde aldığı kararlar doğrultusunda yönetim kurulu başkanı İrfan Tutacak başkanlığında çalışmalarını sürdürüyor.

Eyüp Müteahhitler Derneği bu çalışmalar ekseninde Bitlis Girişimci İş İnsanları Derneğine ziyarette bulundu.

 

 

Bitlis Girişimci İş İnsanları Derneği merkezinde gerçekleşen ziyarette ağırlıklı olarak ülkemizde yaşan ekonomik kriz ve artan maliyetler konuşuldu.

 

 

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Göreve geldikten sonra kongrede aldığımız kararlar doğrultusunda çalışmalarımıza başladık. Bölgemizde bulunan iş insanları derneklerine ile tanışma ziyaretleri yapıyoruz. Bugün Bitlis Girişimci İş İnsanları Derneği’ni ziyaret ettik. Bize kapılarını açtıkları için kendilerine teşekkür ederiz. Çok verimli istişarelerde bulunduk. Ülkemizin yaşamış olduğu krizden en çok iş insanları olarak bizler etkileniyoruz. Görüşmelerimizin ana temeli ekonomik kriz ve bu krizden iş insanları olarak nasıl çıkacağımızı konuştuk. Anadolu da tarlada ekin kaldığı zaman imc usulü ile köylüler toplanır ekini tarladan kaldırdılar bizlerde iş insanları olarak dayanışma içerisinde bulunarak ülkemiz bu zor durumdan çıkmasına katkı sağlamaya çalışacağız “ dedi.