GENEL Haber Girişi : 10 Ekim 2022 20:45

EMÜDER’DEN GOSTİVAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

EMÜDER’DEN GOSTİVAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
Eyüp Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak ve yönetim kurulu üyeleri Gostivarlılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Eyüp Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak ve yönetim kurulu üyeleri’ni Gostivarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Sipahi karşıladı.

 

 

Güncel konuların konuşulduğu ziyarette Gostivarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Sipahi yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Sipahi “Hepimiz Alibeyköylüyüz bizler 1950’li yıllarda Alibeyköy’e geldik. Oturduğumuz binan önünde eskiden dere akardı. Ben bu derede yüzmeyi öğrendim. Ama zamanla her şey değişti. Nasıl bizler ellili yıllarda geldiysek Alibeyköy’de zamanla göç aldı ve bugün ki halini aldı. Artık hepimiz Alibeyköylüyüz ve komşuyuz. Bizler ihtiyaçlarımızı önce sokağımızdaki esnaftan sonra mahallemizdeki esnaftan yapmaya gayret ediyoruz. Önce komşumuz kazansızın isteriz. Düşünceler farklı olabilir ama komşuluk farklı olamaz. Komşu komşunun külüne muhtaçtır. Bizler Eyüpsultan Dernekler Federasyonu üyesiyiz. Hepimiz artık komşuyuz. Bu temelde bakıyoruz. Sizlerin ziyareti bizleri mutlu etti, bu tür ziyaretleri daha sık yapmalıyız.”

 

 

Eyüp Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak dernek yönetimi olarak Eyüpsultan’da bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini, dernekler arası ilişkileri geliştirmek istediklerini belirtti.

 

Tutacak “Memleketlerin bir önemi yok. Hepimizin derdi ekmek derdi. İnsan nerede doyuyorsa memleketi orasıdır. Bizler Müteahhitler olarak bölgemizin gelişmesini önemsiyoruz. Depreme dayanıklı konutlar üreterek insanların hayatta kalmaları için çalışıyoruz. Üyelerimiz ile bulunduğumuz bölgeye artı değer katmaya çalışıyoruz. Bizlerde sizler gibi Alibeyköylüyüz. Dernekler arası ilişkilere önem veriyoruz. Bugün sizleri kurumsal olarak ziyaret ederek bu ilişkilerin gelişmesine önayak olmak istedik. Hep beraber Alibeyköy’ün gelişmesine katkı sağlayabiliriz Bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz. En yakın zamanda sizleri derneğimizde ağırlamak isteriz.”