GENEL Haber Girişi : 25 Kasım 2016 12:56

Emüder Kahvaltı’da Buluştu

Emüder Kahvaltı’da Buluştu
Eyüp Müteahhitler Derneği Kurt Kemeri Sosyal Tesislerinde düzenlediği kahvaltıda bölgedeki mimar, mühendis ve yapı denetim firma temsilcileri ile Eyüp Belediyesi İmar ve Planlama Müdürlerini buluşturdu.

Eyüp Belediye Kurt Kemeri Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kahvaltı programına Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Murat Gök ve Plan ve Proje Müdürü Evren Oral katıldı.Kahvaltıda Emüder üyelerinin dışında bölgede çalışma yürüten Mimar,Mühendis ve Yapı Denetim Firması temsilcileri katıldı.

Kahvaltıda Şehircilik Müdürü Murat Gök belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Soru cevap şeklinde geçen toplantıda yapı denetim firma temsilcileri pratikte yaşanan olumsuzluklar hakkında bilgi vererek çözümler konusunda yardım istediler.

Plan ve Proje Müdürü Evren Oral planlama ile ilgili bilgiler paylaştı. Müteahhitler ve mimarlar yaşanan sorunları ifade etti.

Kahvaltı programında konuşan Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı Murat Babayiğit “ Bu tip çalışma toplantıları çok faydalı oluyor. Sektörde iş yapan firmalar ile belediye müdürlüklerin sık sık bu tip çalışma toplantıları düzenlemesinin sektörel sorunların çözümlenmesinde önemli rol oynadığını görüyoruz. Emüder Teknik Birim Başkanlığının düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Emüder olarak çalışmalarımız devam edecektir “ dedi. 

https://www.facebook.com/Ey%C3%BCp-M%C3%BCteahhitler-Derne%C4%9Fi-1570013843323920/?ref=aymt_homepage_panel

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.