GENEL Haber Girişi : 18 Şubat 2023 08:31

ENSAR Vakfı Hanımlar Komisyonu Dua Programı Düzenledi 

ENSAR Vakfı Hanımlar Komisyonu Dua Programı Düzenledi 
Miraç Kandili sebebiyle Ensar Vakfı program düzenledi. Kahramanmaraş depremi sonrası bölgeye insani yardımları ulaştıran Ensar Vakfı manevi olarak depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyor. 

 Miraç kandili münasebetiyle hanım kardeşlerimizin okuduğu yirmi üç hatim, yüzlerce Yasin’i Şerif ve binlerce İhlas Suresi ve tesbihatların kabulü, depremzede kardeşlerimiz ve tüm ülkemiz için dua programı düzenlendi. 

 

Ensar Vakfı Eyüpsultan Şubesi Başkan Vekili Gürhan Askeroğlu düzenlenen dua programı sonrası açıklamalarda bulundu. Askeroğlu, ‘Rabbim böyle nusubetlerden ülkemizi ve milletimizi korusun. Ensar Vakfı olarak depremin ilk gününden itibaren kardeşlerimize maddi yardımlardan bulunduk. Mübarek günlerde ise oradaki kardeşlerimiz için dualar ederek, vefat edenlere rahmet, yaralı kardeşlerimiz için şifa duaları ifa ettik. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın. Orada olan kardeşlerimizin şu an camileri ya da mescitleri kısıtlı. Onlar adına da buradaki hanım kardeşlerimiz dua ve hatim programı düzenledi. Allah kabul etsin’ ifadelerini kullandı