EKONOMİ Haber Girişi : 13 Ağustos 2011 18:40

Eyüp’ün İlk AVM’si White Hill Açıldı

Eyüp’ün İlk AVM’si White Hill Açıldı
Beyaz İnşaat ile Karaçam İnşaat ortaklığında gerçekleştirilen White Hill AVM Eyüp Alibeyköyde açıldı.rn
Eyüp`ün ilk AVM`si olan White Hill’in açılışına Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak, firma yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Açılış öncesi bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ilçedeki değişimin ve yeniliklerin sevindirici olduğunu belirterek, “Eyüp, markaların bir araya geldiği önemli merkezlerden biri oldu. İnşallah önümüzdeki günlerde vatandaşlarımızın ilgi göstereceği diğer büyük yatırımlarımız da hizmete girecek” dedi.

Eyüp`te yaşayan 350 bin kişiyi ve tüm İstanbulluları hedefleyen White Hill 15 bin metrekare alandan oluşuyor. Toplam 5 kattan oluşan ve içinde 50 mağazayı barındıran White Hill Alışveriş Merkezi, eğlence alanları ve açık hava sineması ile de alışverişin dışında, ziyaretçilerine eğlenceli bir yaşam alanı sunuyor. Tüm restoran, cafeler ve fast food ünitelerinin kendilerine ait kullanabileceği teralara sahip olacağı alışveriş merkezinde bölge halkına hizmet verecek 2M Migros`un da yer aldığı  alışveriş merkezi; gelen ziyaretçilerin rahat giriş yapabilmeleri için iki ayrı yaya girişi bulunuyor. Alışveriş merkezinde, açık ve kapalı olmak üzere 500 araçlık iki ayrı otopark bulunuyor. Çevresi geniş peyzaj alanlarıyla zenginleştirilmiş White Hill alışveriş merkezi keyifli alışveriş ve eğlence ortamı sunarak ilçemizde alışveriş ve sosyal hayata katkısı büyük olacak.

Genel Müdür Özgür Gül  White Hill AVM  ile ilgili şu  açıklamalarda bulundu: `Öncelikle  bölgenin tek AVM`siyiz. Bu lokasyonda insanların ihtiyaçlarını karşılayabileceği ve  keyifli vakit geçirebileceği bir merkeze ihtiyaç vardı. Merkezde aileler sadece alışveriş yapmayacak. Çocuklarını eğlendirebilecek, kendilerine  kaliteli zaman ayırabilecek, sosyal ve kültürel etkinliklere katılabilecekler. İnsanlar başka bölgelere gitmeden AVM`mizde tüm ihtiyaçlarına cevap bulabilecek. Doha  doğrusu White Hill tam anlamıyla bölgenin çekim merkezi olacak.`

8 BİN 500 METREKARE KİRALANABİLİR ALAN

AVM`nin 23 bin 500 metrekare arsa üzerinde konuşlandığını belirten Özgür Gül şöyle devam etti: `Bunun 8 bin 500 metrekaresi kiralanabilir alan. Konseptimizi belirlerken çevre insanlarının ekonomik, eğitim, alım gücü ve kültürel yapısını iyi analiz ettik. Bölgenin ihtiyaçları bizim için çok önemliydi. AVM`de en önemli  iddialarımızdan biri de sezon konseptinde olmamıza rağmen ürünlerin outletle  aynı fiyatta ve daha kaliteli olması.` `AVM ziyaretçilerinin rahat nefes  alabilmeleri için kapalı alanların dışında açık alanlarla da konseptimizi bütünleştirmeyi hedefledik` diyen Özgür Gül: `Politikalarımız ziyaretçilerimiz ve  markalar odaklı olduğu için Bölgede tek AVM olmamız kültür ve sanat  etkinliklerine de ağırlık vermemize neden olacak. İnsanlar burada alışverişini yapıp hem de dostlarıyla bir takım etkinliklere katılabilecek. Çünkü bütün AVM`ler  artık birer yaşam merkezi olmak zorunda. Sineması ve oyun salonuyla  da bölgenin ihtiyaçlarına daha sağlıklı cevap verebileceğiz. Kısacası konseptimize uygun olarak en doğru yapılanmayı gerçekleştirdik. White olarak diğer AVM`lere  oranla daha ferah bir alışveriş merkeziyiz. Biz insanlara rahat bir AVM  sunuyoruz. Gezerken kimsenin sıkılmayacağı veya rahat nefes alabileceği ortamı  bu nedenle oluşturduk. Giyimden gıdaya kadar bütün markalarımızı bölge halkının ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda belirledik` dedi.

Adres:Kardolap Mah. Atatürk Cad. No: 13 Eyüp / İstanbul