KÜLTÜR SANAT Haber Girişi : 02 Kasım 2014 14:17

Eyüp Belediyesi Kemerburgaz'da Doğa Yürüyüşünde

Eyüp Belediyesi Kemerburgaz'da Doğa Yürüyüşünde
Eyüp Belediyesi'nin, "Sağlık İçin Haydi Doğaya" etkinliği, Cumartesi sabahı Kemerburgaz Kurtkemeri Ormanı'nda yapıldı.
Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve tüm personelin davet edildiği doğa yürüyüşüne, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer, birim müdürleri ve personel katıldı.

Kemerburgaz Kurtkemeri'nden Belgrad ormanlarının derinliklerine kadar 8 kilometrelik parkurda yürüyüş yapan belediye çalışanları, sağlıklı yaşam için spor yapmanın önemini sık sık vurgulayan Başkan Remzi Aydın'a da bu güzel organizasyon için teşekkür ettiler.

Soğuk ve yağışlı havaya ragmen sabahın erken saatinde buluşan Eyüp Belediyesi çalışanları, yürüyüş sırasında sohbet edip, doğanın muhteşem güzelliği eşliğinde ısınma hareketleri, jimnastik yaptılar.

Zaman zaman ormanın derinliklerinde doğanın eşsiz güzelliği karşısında seyr molaları verip fıkralar anlattılar, yarışmalar yaparak doğa ve hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Başkan Remzi Aydın, yürüyüş sırasında Kurtkemeri Piknik Alanı içerisine yapılacak İstanbul'un en modern yürüyüş ve bisiklet parkuru olacak yeni projenin de müjdesini verdi. 


Bu etkinliği artık geleneksel hale getirerek, her ayın ilk cumartesi günü doğa yürüyüşleri düzenleyeceklerini belirten Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer, "Etkin ve verimli çalışarak çok hizmet üretmek için sağlıklı olmamız gerekiyor. Sağlık için bol oksijen ve doğal yaşamla birlikteliğimizi artırmamız, başarılı hizmetler üretmek için bir olmak, diri olmak, birbirimize zaman ayırmak durumundayız. Biz bunu başarıyoruz" dedi.

"Sağlık İçin Doğaya Yürüyoruz" etkinliği, Belediye'nin Kemerburgaz Kurtkemeri Sosyal Tesisleri önünde mangalda sucuk keyfi, kahvaltı, çay servislerinin yapılmasıyla sona erdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.