GÜNDEM Haber Girişi : 16 Ağustos 2017 17:01

EYÜP BELEDİYESİ MÜTEAHHİTLERİN CANINI ALIYOR

EYÜP BELEDİYESİ MÜTEAHHİTLERİN CANINI ALIYOR
Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Eyüp’lü müteahhitlere kestiği cezalar adalet sınırını aşıyor.

Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yapılan inşatın büyüklüğüne gore 30 binliradan 500 binliraya kadar birçok müteahide ceza kesmesi müteahhitler arasında tepki ile karşılandı.

Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın kesilen cezalardan rahatsız olduğu ve Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürülüğünden sorumlu başkan yardımcısı Cihat Kurt’u izne çıkardığı idda ediliyor.

Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürülüğünden sorumlu başkan yardımcısı Cihat Kurt’un kendini ispat ve müteahhitler üzerinde baskı aracı kurmak için cezalar kesildiği idda ediliyor.

Uyarı cezası verilmesi gereken bir çok inşaat'a para cezaları ile denetlemek isteyen Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürülüğünden sorumlu başkan yardımcısı Cihat Kurt’u Kağıthane Belediyesi İmar Müdürlüğü’nde şeflik yaparken Eyüp’te başkan yardımcılığına getirlmesi Ak Parti Eyüp açısından sıkıntılar doğuruyor.

Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürülüğünden sorumlu başkan yardımcısı  Cihat Kurt’u tecrübesizliği ve bürokrasiden gelmesi Ak Parti'ye zarar veririyor. Bu tecrübesizliği ise yaklaşan seçimlerde Ak Parti’yi müteahhit camiasnda zor duruma sokuyor.

Görştüğümüz müteahhitler ise belediye bize nasıl bir yol çiziyorsa biz harfiyle yerine getiriyoruz. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Fetö Terör Örgütü her yerde,. Gizli elemanları var. Cumhurbaşkanımız tek başına mücadele ediyor.Alt kadrolar belediyelere yerleşmişler. Bizler işadamları ve müteahhitler olarak Eyüp’te camiilere, okullara, spor kulüplerine desteklerimizi sunuyoruz. Üstünede Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bizlere 30 binliradan başlayan 500 binliraya kadar çıkan cezalar kesiyor. Eğer ortada bir yanlışlık varsa belediye uyarı yapar.Bizlerde belediyenin yaptığı uyarı doğrultusunda düzenleme yaparız. Ülkemiz ekonomik darboğazdan geçiyor. Cumhurbaşkanımız istihdam yaratın darken Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yaratığımız istihdamı görmeden gelerek ceza kesiyor. On daireli bir inşaat’tan müteahidin kazancı 100- 200 binliradır. Belediye gelip bize 150 binlira ceza keserse biz nasıl inşaat yapacağız. Kar marjları düştü.Daireler satılmıyor.Bir çok müteahit arkadaş banka kredileri ile dönmeye çalışıyor.En ufak inşaat’da 100 kişi ekmek yiyor. Bu süreç böyle devam ederse cumhurbaşkanımıza kadar çıkacağız. Bimere, Çevre ve şehircilik bakanlığına şikayetlerimiz bildireceğiz. Feto terör Örgütü’ne karşı tek başına mücadeeden Cumhurbaşkanımıza konuyu arz edeceğiz. Kimse sahipsiz değildir. açıklamasını yaptılar.

Bu kadar ceza kesilmesi Ak Parti’nin Eyüp’te müteahhit desteğini yitirmesine sebep olurken akılara Eyüp’te kripto fetucular mı var ? sorusunu getiriyor.

Belediye Başkanı Sayın Remzi Aydın’ın konuya müdahale edip sorunu çözmesi Ak Parti’nin gelecekte Eyüp’te alacağı oyu etkileyeceği konuştuğumuz bir çok müteahhit’in ortak görüşü.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.