GENEL Haber Girişi : 03 Ekim 2016 10:21

Eyüp'e iki ödül birden

Eyüp'e iki ödül birden
Eyüp Belediyesi'nin Ali Kuşçu Uzay Evi ve ESER projesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Yarışması'nda ödüllerin sahibi oldu.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en saygın yerel yönetimler ödüllerinden biri olarak kabul edilen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, Taksim Conrad Hotel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yoğun katılımın olduğu törende, ödülleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe verdi.

4 ana kategori ve 3 özel kategoride 300'ün üzerinde yarışmaya katılan projeler arasında Eyüp Belediyesi Ali Kuçcu Uzay Evi "Kültür ve Sanat" kategorisinde birinci, ESER (Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi) ise “Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler" kategorisinde üçüncü oldu.

Tören sonrasında açıklama yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "İki ödül aldığımız için mutluyuz. İki yıldan beri çok yoğun çalışıyorduk. Belediye olarak nitelikli ve kaliteli işler yapmak istemiştik. Çok şükür sonuçlarını da almaya başladık. Daha önce Sayın Başbakanımızdan Gençlik ve Jüri ödülü almıştık. Değişik kategorilerde iki yıl içerisinde yaptığımız projelerle toplamda 10 ödülümüz olmuş oldu. İnşallah çok ses getirecek projelerimiz yine olacak. Eyüp ve Eyüplüler için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.