KÜLTÜR SANAT Haber Girişi : 19 Mart 2015 14:02

Eyüp Gümüşhane Derneği Yeni Genel Merkezine Taşındı

Eyüp Gümüşhane Derneği Yeni Genel Merkezine Taşındı
Eyüp Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yeni Merkezine taşındı.
Eyüp Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde bulunan yeni genel merkezine taşınarak faaliyetlerine başladı,

Başkanlığını Celal Demir'in yürüttüğü Eyüp Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni binasında ilk toplantısını yaparak faaliyetlerine başladı.

İlk olarak derneğin gençlik kolları başkanlığının kurulmasını karara bağladı. Eyüp Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolu Başkanlığına oy birliği ile Vedat Kurt'u seçti.

Başkan Celal Demir toplantı sonrası yaptığı açıklamada " Tüm Eyüp Gümüşhaneli hemşehrilerimi ve köy dernek başkanlarımı derneğimiz çatısı altında ortak çalışmalar yapmaya davet ediyorum.Gümaşhaneliler olarak birlik ve beraberliğimizi sağlayacak olan derneğimizi daha büyük palatformlara taşımak ve hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm olabilmek için çalışmalarımız hep beraber bir çatı altında yürütmeliyiz.Ben aynı zamanda İstanbul Gümüşhaneliler Federasyonu 2. Bölge Başkanlığını da yürütmekteyim. Dolayısı ile tüm Gümüşhaneliler bir çatı alştında birşelerek güç kazanacaktır. Bu amaç ile bu gün yeni gençlik kolarımız oluşturduk .Çalışmalarına en kısa sürede başlayacaklar.Bu çalışma ile tüm Eyüplü Gümüşhaneli gençler bir çatı altında topanarak kültürlerine sahip çıkacaklarıdır.Bu gün seçilen genç kardeşim Vedak Kurt!a çalışmalarında başarılar diliyorm. Biz yönetim olarak her zaman yanlarındayız" dedi.

Eyüp Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adresi: Atatürk Caddesi No: 38/3 Alibeyköy Eyüp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.