GENEL Haber Girişi : 31 Ocak 2016 17:41

Eyüp Müteahhitler Birliği Çözüm Ortakları ile Buluştu

Eyüp Müteahhitler Birliği Çözüm Ortakları ile Buluştu
Eyüp Müteahhitler Birliği iş yaptığı çözüm ortakları ile Alibeyköy Sosyal Tesislerinde kahvaltıda buluştu.

Eyüp Müteahhitler Birliği mesleki çalışmalarını sürdürüyor. İş kalitesini arttırmak amacı ile çözüm ortakları ile kahvaltıda buluştu.

Düzenlenen kahvaltı müteahhitlik hizmetinin kalitesinin artırılması için çözüm ortakları ile işbirliğinin geliştirilmesi konusu görüşüldü.

Dernek çalışmalarına katkı sağlayan müteahhitlere plaket verildi.

Eyüp Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Babayiğit çözüm ortaklarına hitaben yaptığı konuşmada ;

“Değerli müteahhit arkadaşlarım, kıymetli çözüm ortaklarımız; Hepiniz kahvaltımıza hoş geldiniz şeref verdiniz.

Bu gün burada iş ortaklarımızın bir bölümü ile yaptığımız yapı inşaat hizmetlerini daha nitelikli ve insan kaynaklı olarak nasıl ileriye taşımamız gerektiğini konuşmak için toplandık.

Değerli çözüm ortaklarımız, sizler işlerinizi iyi yaptığınız için bir aradayız. Müteahhit arkadaşlarımızın size referans olduğu için bir aradayız. Biz EMÜDER olarak sizlerden memnun kaldığımız için bir aradayız.

İşinizi hakkıyla yerine getirdiğiniz örnek bir esnaf olduğunuz için sizlere EMÜDER adına teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte biz EMÜDER olarak sizler ile çalışmayı arttırarak devam edeceğiz. Sizlerin firmalarınızın daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalar yürüteceğiz.

Eyüp’te müteahhitler ve çözüm ortakları olarak sizlerle işbirliği içerisinde daha güzel yaşam alanları ortaya çıkaracağız. Zamanla yapılacak araştırma geliştirme çalışmaları ile bir EMÜDER kalite standardı ortaya çıkacaktır. EMÜDER standartlarını el birliği ile oluşturacağız. Önümüzdeki bir yıl içerisinde bu standartları sertifikalı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hepimiz inşaat imalatının bir ucundan tutuyoruz. İş birliği içerisinde bitirdiğimiz yapıları teslim ettiğimizde eksiksiz ve kusursuz olmasını istiyoruz. Benim işim bitti ödememi aldım yapıyla işim kalmadı dönemini geride bırakmak için gayret içinde olmalıyız. Müteahhit olarak bizler ve iş ortakları olarak sizler yaptığımız işin arkasında olmalıyız.

Göze çarpan diğer önemli bir konu ise müteahhit firma ile iş ortakları arasında amatör olarak, sözlü yaptığımız sözleşmelerdir. İyi niyet çerçevesinde yapılan bu sözleşmeler bir çok sorunu beraberinde getirmektedir.

Müteahhit paramı vermedi, iş ortağım işimi bitirmedi sorununu beraber yapacağımız çalışmalar ile sonlandırmak istiyoruz. İş aldığında iş ortağı, iş verdiğinde müteahhit rahat uyumalıdır. Gözü arkada kalmamalıdır. Her firma yada kişi kendi yaptığı işin arkasında durmalıdır. Profesyonel sözleşme konusunda iş ortaklarımız ve müteahhit arkadaşlarımız derneğimizden destek alabilirler.

EMÜDER olarak bu konunun takipçisi olacağız. EMÜDER’in sorunları izlemesi ve raporlaması ile iş ortakları bir karne almış olacaklar. Güvenilir firmalar işini arttırarak devam edecekler işini savsaklayanlar kişi ve firmalar ile iş yapılmayacak. Bu kapsamda hepimizin aynı fikirde olduğunu biliyorum. İşini seven siz değerli çözüm dostlarımız kahvaltımıza teşrif etiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.”

Kahvaltının sonunda Eyüp Müteahhitler Birliği üyelerine plaket verildi.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.