Haber Girişi : 01 Temmuz 2014 18:02

Eyüp Spor Camiası Yeni Başkan Recep Kızıltepe'den Ne Bekliyor

Eyüp Spor Camiası Yeni Başkan Recep Kızıltepe'den Ne Bekliyor
Tartışmalı geçen kongreye Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın son noktayı koyarak Recep Kızıltepe'yi kulübün yeni başkanı olarak seçilmesine kefil oldu.

Spor A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği, Başakşehir Spor Kulübü Başkanlığı, Saadet Partisi Çatalca İlçe Başkanlığı ve yerel seçimlerde Ak Parti Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı olan Recep Kızıltepe spor ve siyaset camiasının tanınan bir siması.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın yakın arkadaşı ve güvendiği bir isim olan olan Recep Kızıltepe Eyüp Spor'u bu sıkıntılı günlerden çıkarmak için belediye başkanı Remzi Aydın'ı kırmayarak Eyüp Spora başkan oldu.

Kongrede taraftar derneği üyeleri ile sıkıntılı anlar yaşayan Recep Kızıltepe listesinden ödün vermeden başkan seçildi.

Taraftar derneğinin geçmiş yönetimden görev alan isimleri listesinden çıkarması yönündeki telkinlerine karşı durması taraftar deneği üyelerini sinirlendirse de yeni başkan bu davranışı eski yönetim ile yeni yönetim arasında köprü kurdu.

Recep Kızıltepe'yi neler bekliyor? En başta eski yönetimin bırakmış olduğu borçlar. Bu konuda Eyüp kamuoyu gelirler giderler konusunda bilgi sahibi olmak istiyor.

Eyüplüler yeni başkandan iyi bir takım kurmasını bekliyor. Kurulacak takımın şampiyon olmasını bekliyor.

Tekrar 2. Ligde olmak istiyor. Başarıya hasret Eyüp Spor'un eski görkemli günlerini yeniden görmek istiyor. Aslında Eyüp Spor camiası başarı istiyor.

Eyüp Spor camiası ile taraftarı ile Eyüplüler ile bağ kurmasını istiyor. Kısaca taraftardan ve camiadan kopuk bir başkan istemiyor. Eyüp Spor maçlarında taraftarı ile barışık bir başkan bekliyor. Fahri Korutürk Caddesinde Eyüplü ile çay içebilen hal hatır sorabilen başkan bekliyor.

Recep Kızıltepe'nin Eyüp Spordaki başarısı yada başarısızlığı Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın başarısı yada başarısızlığı sayılacak.

Bizler Eyüp Spor'a ve Recep Kızıltepe'ye başarılar dileyerek kendisinden önümüzdeki günlerde Eyüp Spor'un sportif hedefleri ile ilgili açıklama bekliyoruz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.