GENEL Haber Girişi : 06 Ekim 2015 14:24

EYÜP’TE OKULDA ÖLÜM

EYÜP’TE OKULDA ÖLÜM
Çırçır Ortaokulunda okuyan Onur Ateş adındaki öğrenci okulda öldü.

Öğrencinin arkadaşlarının anlatımına göre  Onur Ateş olay günü kolundaki bileklik ile ilgili olarak bir öğretmeni ile tartışıyor. Öğretmeni Onur Ateşi kovalıyor. Öğrenci öğretmeninden kaçmayı başarıyor.

Teneffüs arasında okulun kapıları açık olduğundan öğrenciler dışarı çıkabiliyor. Onur Ateş ve arkadaşları okulun karşısında bulunan marketten enerji içeceği alıyor ve içiyor. Okula döndüğünde tekrar öğretmeni ile karşılaşıyor ve kovalamaca tekrar başlıyor.

Onur Ateş düşüyor ve bayılıyor. Telaşa kapılan öğretmen Onur Ateşi idare binasına taşıyor. Okul müdürünün de gelmesi ile beraber ilkel yöntemler ile ilk müdahale yapılmaya çalışılıyor. Onur Ateş’e soğan koklatılmaya çalışılıyor. Kasılan elleri açılmaya çalışılıyor.

Bu arada bir öğretmen ambulans çağırıyor. Ambulans gelmeyince bir öğretmen kendi özel arabası ile Onur Ateşi  Alibeyköy Hastaneye getiriyor.

Hastaneye getirildiğinde öldüğü iddia edilen Onur Ateş’in ölüm sebebi ile ilgili olarak adli tıp raporu bekleniyor.

Ailesi okul müdürü ve Onur Ateşi kovalayan öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Onur Ateşi’in ailesi okul idaresinden kamera kayıtlarını izleme talebine okul idaresi izin vermedi.

Onur Ateş’in cenazesi cumartesi günü adli tıp’dan alınarak defnedildi.

Yaşanan olayla ilgili olarak Onur Ateş bayıldıktan sonra hastaneye 1 saat sonra getirildiği iddia ediliyor.

Bu ölüm öğretmenlerin öğrencilere davranış şekillerini sorgulatırken aynı zamanda da okul öğrencilerinin okul saatinde rahatlıkla okul dışına çıkabilmelerine olanak sağlayan okul yöneticilerinin sorumsuzluğunu ortaya çıkarıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • elçin 13 Temmuz 2020 12:04

    gerçekten olay böyle değildi neden böyle asılsız haberler paylaşıyorsunuz ki