SPOR Haber Girişi : 18 Mayıs 2016 13:23

EYÜP’TEN MİLLİ TAKIMA

 EYÜP’TEN MİLLİ TAKIMA
Eyüp Yeşilpınar Mahallesi’nde faaliyet yürüten İkizkan Spor Kulübü Türkiye Kick Boks Milli Takım seçmelerinde büyük başarıya imza attı.

Eyüp Yeşilpınar Mahallesi'nde bulunan İkizkan Spor Kulübü Samsun'da gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Milli Takım seçmelerine dört öğrenci ile katıldı.Dört kişilik kadroda 48 kiloda Nazmiye Tatar Kick Boks Milli Takımına ismini yazdırmayı başardı.. 63 Kiloda Özgür Taylan Demirel Türkiye üçüncüsü olarak milli takıma veda etti.

Yeşilpınar Mahale Muhtarı İlker Çomak başarılı sporcuları ve teknik heyeti tebrik ederek şu açıklamayı yaptı  “Milli takımlara öğrenciler yollayan yarışmalarda üstün başarıları bulanan İkizan Spor Kulübü’nü, Türkiye Kick Boks Milli Takım Antrenörü Hocası Yusuf Oflaz’ı ve sporcu kardeşlerimizi kutluyorum.Spor kulübümüz Eyüp’te tek ve çok başarılı olmasına rağmen Eyüp genelinde yeterince destek bulamaktadır.Kendi imkanları ile bu başarıyı sağlamaktadır.Gönül ister ki belediye,dernek,işadamlarımızdan destek gelsin. Ben buradan tüm yetkililere seslenmek istiyorum başarılı olan spor kulübümüze ve sporcu kardeşlerimize azda olsun yardım elini uzatalım”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.