MAGAZİN Haber Girişi : 29 Ağustos 2014 16:41

Eyüplü Çocuklara Kırtasiye Kuponu

Eyüplü Çocuklara Kırtasiye Kuponu
Eyüp İlçesi'nde bulunan ilköğretim okullarında eğitim gören tüm 1., 2., 3., 4. Sınıf öğrencilerine Eyüp'teki kırtasiyelerde kullanmak üzere (30 tl.'lik kırtasiye kuponu) dağıtılması kararı alındı.
Eyüp Belediyesi, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımız ve gençlerimiz için çalışmalar yapmaya, projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye, İstanbul Kırtasiyeciler Odası ile işbirliğinde yeni bir çalışmayı başlatıyor.

Eyüp Belediyesi Meclis Salonu'nda konuyla ilgili düzenlenen toplantıya, Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer, İstanbul Kırtasiyeciler Odası Başkanı Yavuz Tekçe, Eyüp İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Akgül, Eyüp Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Çalışan, Belediye Sosyal İşler Sorumlusu Murat Demirkıran ve diğer çalışanlar katıldı.

Toplantıda, Eyüp İlçesi'nde bulunan ilköğretim okullarında eğitim gören tüm 1., 2., 3., 4. Sınıf öğrencilerine Eyüp'teki kırtasiyelerde kullanmak üzere (30 tl.'lik kırtasiye kuponu) dağıtılması kararı alındı.

Öğrenciler Belediye'nin kendilerine hediye ettiği bu kuponlarla okul malzemesi alımı gerçekleştirebilecek.

Eyüp'te belirlenen 15 kırtasiyede kuponlarını kullanabilecek olan çocuklar, hem Belediyenin internet sitesinden hem de okul md. harcama yapabilecekleri kırtasiye listesini öğrenebilecekler. Öğrencilere Belediyenin kırtasiye kuponları Eylül ayının 15'inde dağıtılacak. Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer, "Her yıl yapılan ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı dağıtımında bu sene bir değişiklik yaparak ilçemizdeki esnafımızın da faydalanması amacıyla bu tür yolu seçtik. Bu şekilde ilçe halkıyla esnafın buluşması sağlanacak, bu tür çalışmalarımız daha devam edecek" dedi.

Eyüplü ilköğretim öğrencilerinin 30 tl.'lik kırtasiye kuponlarını kullanarak alışveriş yapacakları 15 kırtasiyenin listesi aşağıdaki gibidir:

NAZLI KIRTASİYE NAZLI DEMİR SİLAHTARAĞA MH.
SİMGE KIRTASİYE TÜLAY ERDEN İSLAMBEY MH.
NUR KIRTASİYE İHSAN BİŞER FAHRİ KORUTÜRK CD
TUNÇ KIRTASİYE YUSUF TUNÇ HZ. HALİT BULVARI
FATİH KIRTASİYE NECATİ YILMAZ NİŞANCA MH.
FATİH KIRTASİYE MEHMET YILMAZ NİŞANCA MH.
FURKAN KIRTASİYE İSLAMBEY MH.
YAREN KIRTASİYE MERVE KUTLU MERKEZ MH.
CENGİZ KIRTASİYE RAFET CENGİZ SİLAHTARAĞA MAH.
TAN KIRTASİYE NAZİFE TAN RAMİ CUMA MH.
ŞENOL KIRTASİYE ŞENOL ELMAS TOPÇULAR MH.
İNTER KIRTASİYE AYTAÇ KARAMAN RAMİ CUMA MH.
SARE BİL. KIRTASİYE MURAT ERKAN NİŞANCA MH.
MELAVİ KIRTASİYE RAŞİT DERE ALİBEYKÖY
YÜCEL KIRTASİYE A.TURAN YÜCEL RAMİ YENİ MH.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.