GÜNDEM Haber Girişi : 20 Mart 2012 16:49

Eyüplü Din Görevlileri Buluştu

Eyüplü Din Görevlileri Buluştu
Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu,Eyüplü din görevlileriyle inşaatı devam eden Yeşilpınar Vialand şantiye binasında buluştu.
Ülkemizin en büyük ve kapsamlı tema, alışveriş ve eğlence merkezi olacak Vialand?ın inşaat çalışmaları hızla sürerken, Eyüp Belediye Başkanı şantiye binasında Eyüplülerle bir araya gelmeye devam ediyor.  
 
Sabah kahvaltısında bir araya geldikleri din görevlilerine bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları ve vizyon projelerini bir sunum eşliğinde aktaran Başkan İsmail Kavuncu, Eyüp?ün yepyeni bir silüete kavuştuğunu belirterek şunları söyledi: ?İlçemizde yapım çalışmaları devam eden Vialand, Eyüp Nikah Sarayı/Kültür Merkezi, yeni Belediye Binası, Alibeyköy Spor Kompleksi Eyüp?e bambaşka bir vizyon kazandıracak? Ayrıca Rami?de yapılacak Şehir Müzesi ve Kütüphanesi inşaatına da yakında başlanacak? Bu projeler, gerek kültür ve sanat aktivitelerinin artması, gerek bölgede önemli bir ihtiyacın giderilmesi, gerekse, ekonomik, sosyal, turistik gelişim açısından çok önemli? Bütün bu projelerimizle birlikte ekonomik canlanma, istihdamın artması da Eyüplü esnaflarımıza yansıyacak. Ben bugün kahvaltıda bizlerle bir araya gelen din görevlilerimize çok teşekkür ediyorum? Vizyon projelerimizi ve yaptığımız hizmetleri burada bir sabah kahvaltısında buluşarak anlatmak istedim. Onlarla sık sık bir araya gelerek bu güzel gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim.?