GENEL Haber Girişi : 01 Temmuz 2015 16:13

EYÜPLÜ MÜTEAHHİTLER İFTAR’DA BULUŞTU

EYÜPLÜ MÜTEAHHİTLER İFTAR’DA BULUŞTU
Kısa adı EMÜDER olan Eyüplü Müteahhitler Derneği Paşa Konağında iftar yemeği verdi.

 

İftar yemeğine Eyüp bölgede iş yapan bir çok müteahhit katıldı.

EMÜDER Başkanı Murat Babayiğit iftar yemeğinde yaptığı konuşmada misfirlerin Ramazan ayını tebrik ederek başladı

Babayiğit” Ramazan ayı sevgi ve paylaşım ayıdır.Peygamberimiz (SAV) bir hadisinde ; ‘Alah’ayemin ederim ki iman etmeden cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmeden iman etmiş olamazsınız.Size yaptığınızda bir birbirinizi seveceğiniz bir iş göstereyim mi? Selamı aranızda yaygınlaştırınız’ diye buyırmuşlardır.

Öyleyse bizler farklılıklarımızı bir tarafa bırakarak sevgi toplumunu inşa edelim ve Ramazan ruhunu geleceğe taşıyalım.

Sayın Konuklar

Uzak Asya’da ki Doğu Türkistan’da ki Müslüman ve Türkmen kardeşlerimiz yine Ortadoğu’da ki Türkmen ,Ezidi, Kürt ve Arap kardeşlerimize uygulanan tehcir ve soykırımı şiddetle kınıyorum.Bu katliamların bir an once sona ermesini ve bu bölgelere barış ve huzur’un hakim olmasını diliyorum.

Değerli arkadaşlar Eyüp’de ki müteahhitleri bir çatı altında toplayarak mesleki menfaatlarimizi koruduğumuz birliğimizi oluşturduk.

Mesleğe kalite getirmek için,

Mesleğimizin itibarını arttırmak için,

Mesleğin sorunlarını çözüm bulmak için, bir araya geldik.Bu birlik ve beraberliğimize katkı sağlayan tüm konuklara teşekkür ederim.

İftar programının hazırlanmasında emek veren ve gayretlerini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimize ve personelimize teşekkür ederim. Huzur, barış ve sevgi dolu yeni Ramazanlara kavuşmak dileği ile tüm konuklaramıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım “ dedi.

İftar programı içilen çaylar ile beraber yapılan sohpetler ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.