EKONOMİ Haber Girişi : 28 Haziran 2013 21:22

Eyüplüler, geziyor, hizmeti yerinde görüyor

Eyüplüler, geziyor, hizmeti yerinde görüyor
Eyüp Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşlara yönelik hizmet ve proje gezilerini sürdürüyor.
Eyüp Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşlara yönelik hizmet ve proje gezilerini sürdürüyor. Eyüplüler, özel araçlarla ilçedeki hizmetleri gezip yetkililerden bilgi alırken, yaşadıkları ilçenin eşsiz güzelliklerine de farklı bir pencereden bakma fırsatı yakalıyor.

Eyüp Belediyesi'nin organize ettiği "Gezelim Görelim" projesiyle Eyüp'teki mahallelerde oturanlar, ilçede yapılan hizmetleri yerinde görerek, keyifli saatler geçirerek öğrenme şansını buluyor.

Eyüp Belediyesi'nin 'Gezelim Görelim' projesinin bu seferki konukları Eyüp Yeşilpınar Mahallesi, Çetin, Sevgi, Şelale,Işık sokakları ile Mavi Haliç ve Maliye sitesi sakinleriydi. Gezelim Görelim otobüsüyle Eyüp turu yapan Yeşilpınar Mahallesi sakinleri, Vialand, Eyüp Sultan Camii, Silahtarağa Yeni Nikah Sarayı/Kültür Merkezi, Osmanlı Parkı Alibeyköy Spor Kompleksi'ni gezdiler. Tur sonunda tüm dünyanın gözde turistik bölgesi Pierre Loti Tepesi'ne çıkan ilçe sakinleri muhteşem Haliç manzarası eşliğinde çay içip sohbet ettiler. Bazı Eyüplüler güzel manzarayı fırsat bilerek fotoğraf da çektirdiler.

İlçe sakinleri bu keyifli gezinin ardından Eyüp Belediyesi'ni de ziyaret etti. Belediyedeki çalışmaları da görme fırsatı bulan Eyüplüler Başkan İsmail Kavuncu'nun misafiri oldular. Başkan Kavuncu, ağırladığı ilçe sakinlerine, "4.5 yıllık hizmet süremizde Eyüp'te yaptığımız hizmetleri sizlerin gezip görmesi için bu projeyi başlattık. Sizlerin görüşleri bizim için çok önemli. Varsa eksiklerimiz, sizin arzu ve dilekleriniz öğrenelim istedik. Yaşadığımız bu güzel ilçeye daha fazla nasıl faydalı olabiliriz tüm bunlar bizler için çok önemli" dedi.

Başkanı dikkatle dinleyen Eyüplüler, ilçeyle ilgili görüşlerini aktardı, dileklerini dile getirdi. Osmanlı Parkı, Yeni Nikah Sarayı ve Alibeyköy Spor Kompleksi çok beğendiklerini dile getiren Eyüplüler, mahallelere kazandırılan, sıcak yaz aylarında soluklandıkları parklar için de başkana çok teşekkür ettiler.

Proje gezilerinin devam edeceğini dile getiren Kavuncu, ilçede devam eden Ramazan hazırlıklarını anlattı ve herkesi Ramazan etkinliklerine davet etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.