SPOR Haber Girişi : 18 Eylül 2022 10:36

EYÜPSPOR’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET

EYÜPSPOR’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET
Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig'in 6. haftasında ağırladığı Bandırmaspor'u 4-1 mağlup etti ve 13 puanla liderlik koltuğuna oturdu. 10 puanda kalan Bandırma ise bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı.

Spor Toto 1. Ligi'nin 6. haftasında üst sıraları yakından ilgilendiren bir maç oynadı, Eyüpspor ve Bandırma Spor kozlarını paylaştı.

Eyüp Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 4-1 kazanarak 2 maçlık galibiyet serisi yakalayan Eyüp 13 puana ulaştı, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Eflatun Sarılı ekibe 3 puanı getiren goller; Jesse Sekidika, Emeka Friday Eze (2) ve Pa Dibba'dan geldi. Bu sezon ilk kez kaybeden ve 10 puanla 5. sırada kalan Bandırmaspor'un Levent Ayçiçek ile bulduğu gol ise puan için yeterli olmadı.

STAT: Eyüp

HAKEMLER: Cihan Aydın, Mehmet Ali Akkor, Cem Özbay

EYÜPSPOR: Harun Tekin - Cenk Ahmet (Dk. 81 Ahmed Ildız), Fethi Özer (Dk. 28 Claro), Uğur Demirok, Ömer Bayram, İbrahim Akdağ (Dk. 70 Taşkın İlter), Sinan Kurt, Sekidika (Dk. 70 Murat Uçar), Recep Niyaz (Dk. 81 Mete Demir), Pa Dibba, Emeka Eze

BANDIRMASPOR: Gkelios - Okan Alkan, Fatih Kurucuk (Dk. 58 Holownia), Koutroumbis, Caner Cavlun, Mehmet Özcan (Dk. 70 Kerim Avcı), Oğuz Kağan (Dk. 58 Mustafa Saymak), Levent Ayçiçek (Dk. 81 Sedat Şahintürk), Mulumba, Caner Bağ (Dk. 80 Dimitris Manos), Atabey Çiçek

GOLLER: Dk. 48 Sekidika, Dk. 50, Dk. 90 Eze, Dk. 83 Pa Dibba (Eyüpspor) - Dk. 58 Levent Ayçiçek (Bandırmaspor)

SARI KARTLAR: Ömer Bayram, Recep Niyaz, Eze, Pa Dibba, Ahmed Ildız (Eyüpspor) - Koutroumpis, Okan Alkan (Bandırmaspor)