SPOR Haber Girişi : 02 Haziran 2014 12:30

Eyüpspor Eski Futbol Şube Sorumlusu Fatih Kulaksız'dan açıklama

Eyüpspor Eski Futbol Şube Sorumlusu Fatih Kulaksız'dan açıklama
Eyüpspor Eski Futbol Şube Sorumlusu Fatih Kulaksız yaptığı yazılı açıklamada Eyüp Spor ile ilgili son gelişmeleri kamuoyu ile paylaştı
Sevgili dostlarım,

Geride bıraktığımız haftada Eyüp Sporumuzun kayyum heyetine devredilmesi ile ilgili savcılığa verdiğim dilekçeden sonra oluşan bilgi kirliliğinden ötürü bir açıklama yapma gereği hissetim.

Son günlerde kulübümüzün hem mali hemde sportif olarak geldiği nokta ortadayken mevcut başkan ve yönetiminin tüm Eyüp Spor camiasını daha fazla üzmeye, 95 yıllık çınarımızın umutsuz bir bekleyişe sürüklenmesine kayıtsız kalamazdım.

Kulübümüzün bekası ve refahı için 4.sulh ceza mahkemesine avukatım aracılığı ile dava açarak kulübümüzün kayyum heyetine devredilmesi için hukuki bir süreç başlattım.

Kayyum heyeti kulübümüzün mali durumunu, borçların net rakamını, eski yönetimin doğrularını ve yanlışlarını net bir şekilde ortaya koyacaktır.

100. Yılında Süper Ligi arzulayan bir taraftara sahip olan kulübümüzün önünü görmesi ve yol haritası çizilmesi için yapmış olduğum bu hamlenin altında başkan veya yönetici olmak gibi bir ihtirasım asla söz konusu değildir.

Aksine uzun bir süredir işlerimin yoğunluğundan dolayı görev almak istemediğimi camiamızın önde gelen isimleri ve yakın çevrem ile paylaşmama rağmen bu tür dedikoduları çıkartanların art niyetli olduklarının bilinmesini isterim.

2011 yılında futbol şube sorumluluğu görevimden istifa ettikten sonra yaptığım açıklamada görevim süresince Eyüp'lülük duruşu ve bilinci ile hizmet ettiğimi ifade etmemin ardından Mevcut başkanın dönemin sporcularına Eyüp'lülük duruşu nedir sorusunu sorarak bizleri tii'ye alma gafletine düştüğünü hatırlatarak, bu vesile ile Eyüp"lülük duruşunun ne olduğunu hiç bir zaman hissedemeyecek olan başkanımıza Eyüp'lülük duruşunu gösterme şerefine nail oldum.

Bu süreçte Başta Eyüp Spor Taraftarlar Derneği olmak üzere ilçemizin bir çok sivil toplum kuruluşuna, kanaat önderlerine, benimle aynı duygu ve düşünce ile yanımda olan,destek veren herkese tek tek teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Ekinsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı
Fatih Kulaksız
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.