SPOR Haber Girişi : 22 Şubat 2022 11:38

EYÜPSPOR SAHASINDA BERABERE KALDI

EYÜPSPOR SAHASINDA BERABERE KALDI
Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasında Eyüpspor kendi evinde Menemenspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara aldı.

Eyüp Stadı’nda oynanan mücadelede konuk ekip 23. dakikada Mahamadou Ba’nın golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi takım 90’da Yalçın Kılınç ile beraberliği sağladı. Ligde 9 maçtır kaybetmeyen Eyüpspor puanını 42’ye son dakikalarda yediği golle evine bir puanla dönen Menemenspor ise puanını 29’a yükseltti.

ZAFER TURAN: EYÜPSPOR ŞAMPİYONLUĞUN HALA EN BÜYÜK ADAYIDIR

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Eyüpspor Teknik Direktör Zafer kendileri için üzücü bir akşam olduğunu belirterek, “Beklemediğimiz ve istemediğimiz bir sonuç. Maçın teknik ve taktik anlamda konuşacak bir durumu yok. Yüzde 73 topa sahip olmuşuz, 38 şut atmışız, 70’e yakın orta yapmışız. Ama maç berabere bitti ve bunlar bir anlam ifade etmiyor. Bu kadar savunma yapacaklarını bekliyorduk ama golü bulmamız gerekiyordu. Son dakika golüyle sadece beraberlik elde edebildik. Üzücü bir akşam oldu. Çok söylenecek bir şey yok. Eyüpspor takımı şampiyonluğun hala en büyük adayıdır. Sonunda başarabilecek mi bu takım göreceğiz” ifadelerini kullandı.