EKONOMİ Haber Girişi : 02 Mart 2018 12:21

EYÜPSULTAN’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR

EYÜPSULTAN’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
Eyüpsultan Belediyesi İslambey ve Karadolap Mahalleleri için Kentsel Dönüşüm sürecini başlattı.

 

Eyüpsultan Belediyesi İslambey ve Karadolap Mahalleleri Kentsel Dönüşüm için ihale açtı. İhale, Proje modelleme,fizibilite,uzlaşma görüşmeleri danışmanlık hizmet alımı olarak ihaleye çıkarıldı.

İhalede," İstanbul İli Eyüp İlçesi İslambey ve Karadolap Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi Hak Sahipliği Tespit Değerleme, Kentsel Tasarım, Mimari Proje, Modelleme, Fizibilite, Uzlaşma Görüşmeleri Hizmet Ve Teknik Danışmanlık Alımı İşi danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edilmektedir. Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek isteklilerin katılımıyla 4734 sayılı Kanunun 5 inci bölümünde yer alan hükümlere uygun olarak belli istekliler arasında ihale usulü ile ihale edilecektir. "

İHALE LİNKİ:

https://ekap.co/1081509-istanbul-ili-eyup-ilcesi-islambey-ve-karadolap-mahalleleri-kentsel-donusum-ve-gelisim-projesi-hak-sahipligi-tespit-degerleme-kentsel-tasarim-mimari-proje-modelleme-fizibilite-uzlasma-gorusmeleri-hizmet-ve-teknik-danismanlik-alimi-isi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.