GÜNDEM Haber Girişi : 01 Haziran 2023 15:55

EYÜPSULTAN’DA MİLLET İTTİFAKI’NIN BAYRAĞI DALGALANIYOR

EYÜPSULTAN’DA MİLLET İTTİFAKI’NIN BAYRAĞI DALGALANIYOR
CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş yapığı açıklamada 28 Mayıs seçimlerinden sonra Eyüpsultan’da Millet İttifakı bayrağının dalgalandığını ifade ederek Eyüpsultan seçmenine teşekkür etti.

Sarıtaş yaptığı açıklamada 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Eyüpsultan’da Millet İttifakı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sandıklardan birinci çıktığını belirtti.

 

 

İSTANBUL’DA MİLLET İTTİFAKI

 

Sarıtaş “Zor bir seçim süreci geçirdik. Millet İttifakı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu asılsız birçok ithamla karşılaştı. Montaj videolar ve aslı astarı olmayan yalan propaganda ile uğraşarak seçim sürecini tamamladık. Seçimlerde aldığımız oy özellikle İstanbul ve birçok ilde Millet İttifakını birinci yaptı.

 

 

EYÜPSULTAN MİLLET İTTİFAKI DEDİ

 

Eyüpsultan'da dokuz mahallede Millet İttifakı birinci çıktı. Eyüpsultan genelinde seçmen Millet İttifakı dedi.Seçmenimize, Millet İttifakını oluşturan partili arkadaşlarımıza, gece gündüz demeden Millet İttifakı için çalışan tüm yol arkadaşlarımıza  çok teşekkür ediyorum. Aldığımız her oy bizim için çok kıymetlidir. Bu oy geleceğimizin şekillenmesinde önemli rol oynayacaktır.

 

 

HEDEFİMİZ 2024

 

Şunu açıkça söylemek isterim ki İstanbul’da ve birçok ilde 2024 yerel seçimlerinin kazananı Millet İttifakı’nın adayları olacaktır. Sandıktan çıkan sonuçlar İlçemiz Eyüpsultan ve İstanbul’un en az yirmi İlçesi’nde Millet İttifakı adaylarının kazanacağını gösteriyor. Hedefimiz 2024 yerel seçimleridir.

 

 

FARK ON BİRBİN

 

Eyüpsultan’da Millet İttifakı olarak %52,9 oy oranı ile 141.177 oy aldık. Cumhur İttifakı ise %47,91 oy oranı ile 129.824 oy aldı. Yani aramızda 11.353 oy farkı var. Millet İttifakı 11.353 oy farkı ile önde.

 

 

MİLLET İTTİFAKI’NIN BAYRAĞINI YÜKSELTECEĞİZ

 

Şimdi önümüzde 2024 yerel seçimleri var. Eyüpsultan’da Millet İttifakı’nın bayrağının dalgalanmasına dokuz ay var. Tüm çalışmalarımız bu yönde olacaktır. Bize oy veren tüm seçmenimize, genç kardeşlerimize sözümüz olsun Eyüpsultan’da Millet İttifakının adayını belediye başkanı seçtirmek için canla başla çalışarak 28 Mayıs’ta aldığımız oyu perçinleyerek Eyüpsultan’da Millet İttifakının bayrağını yükselteceğiz.