ASAYİŞ Haber Girişi : 29 Eylül 2022 08:00

EYÜPSULTAN'DA MOTORSİKLETLİ KAZA

EYÜPSULTAN'DA MOTORSİKLETLİ KAZA
5.Levent Çobançeşme Nurtepe kavşağında dönülmesi yasak olan yoldan U dönüşü yapmak isteyen bir otomobil motosiklet ile işyerine gitmek için seyir halinde olan 112 sağlık çalışanı Anıl Can Kardaşlı’nın kaza yapmasına neden oldu.

Kaza dün sabah saat 09.30 sıralarında Eyüpsultan Alibeyköy 5.Levent istikameti Çobançeşme Nurtepe Kavşağına katılım noktasında meydana geldi.

Daha öncede U dönüşü nedeniyle bir çok kazanın meydana geldiği noktada dün kamyonet tipi araç Nurtepe yönüne seyir halindeyken 5. Levent'e dönmek için kavşağa gitmeye erinerek plastik bariyerlerin bulunduğu noktadan U dönüşü yapmak istedi.

 

Tam dönemediği için geri geri gelirken bu sırada 5. Levent istikametinde 112 acil servis merkezinde çalışan sağlık personeli Anıl Can Kardaşlı kendisine ait motosikleti ile seyir halindeyken birden önünde U dönüşü yapmaya çalışan kamyonet tipi aracın sol arkasına çarptı.

 

Çarpmanın etkisi ile motosiklet refüjün üzrinden karşı şeride savruldu. Bu arada karşı istikametten seyir halinde bulunan aracın önüne çarparak durabildi.