GENEL Haber Girişi : 11 Nisan 2023 09:54

EYÜPSULTAN’DA SANDIK GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

EYÜPSULTAN’DA SANDIK GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
CHP 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimlerde sandık güvenliği eğitimleri veriyor.

CHP Parti Okulu tarafından hazırlanan eğitimleri tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak başladı. CHP Parti Okulu Eğitmenleri tarafından sandıklarda görev alacak olan sandık kurulu üyelerine ve gözlemcilere verilen eğitimler CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından koordine ediliyor.

 

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığınca tüm mahallelerde düzenlenen eğitimler son olarak Güzeltepe Mahallesi’nde yapıldı.

 

 

Güzeltepe Mahallesi’nde yapılan eğitim çalışmasına CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıcı Güler Işıkcevahir, ilçe başkanı Doğpan Sarıtaş, CHP 25’nci sıra Milletvekili Adayı Özgür Nemutlu, yönetim kurulu üyeleri, sandık kurulu üyeleri ve gözlemciler katıldı.

 

 

Yapılan selamlama konuşmalarında oy vermenin önemine değinilirken asıl önemin sandıklara sahip çıkmak olduğu vurgusu yapıldı.

 

Parti Okulu Eğitmeni M. Jülide Kızıltepe tarafından verilen eğitimde sandık kurulu üyelerine ve gözlemcilere seçim günü yapılması gerekenler slayt eşliğinde anlatıldı.

 

 

Parti Okulu Eğitmeni M. Jülide Kızıltepe eğitim sonrası yaptığı kısa açıklamada “14 Mayıs Türkiye’nin kaderini değiştirecek öneme sahip bir seçim olduğunu belirtti Kızıltepe, “Bu seçimde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak ve partimizin parlamentoda çoğunluğu kazanması için canla başla çalıyoruz. Eğitimlerimizin amacı sandıklarımıza sahip çıkarak; güzel ülkemize baharı hep birlikte getirmektir. Eğitimlerimiz seçim gününe kadar sürecek. Sandıklarda görev alacak tüm arkadaşlarımıza eğitim vererek sandıklarımızda ki her bir oya sahip çıkacağız” dedi.