GENEL Haber Girişi : 07 Temmuz 2021 08:20

Eyüpsultan'da Tercih Dönemindeki Ögrencilere Destek

Eyüpsultan'da Tercih Dönemindeki Ögrencilere Destek
Eyüpsultan Belediye Baskani Deniz Köken’in egitime ve ögrencilere yönelik çalismalari sürüyor.

Eyüpsultan Belediye Baskani Deniz Köken’in egitime ve ögrencilere yönelik çalismalari sürüyor. Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi “Liselere Geçis Sinavi” (LGS) sonrasi tercih döneminde ögrencilerin yaninda olarak onlara destek veriyor. Ögrencilere, yapacaklari tercihlerle ilgili kafalarinda olusan soru isaretlerini gidermek ve en dogru sekilde karar vermelerini saglamak amaciyla, Zal Mahmut Pasa Camii Külliyesi’nde “Tercih Danisma Noktasi” olusturuldu.

Bilgi Evleri bünyesinde görevli, konusunda uzman rehber ögretmenler, 5 - 16 Temmuz 2021 tarihleri arasinda, 10:00 ile 18:00 saatleri arasinda ögrencilere tercihleri konusunda destek veriyor.

Sabahin erken saatlerinden itibaren Tercih Danisma Noktasi’na gelerek tercihlerle ilgili konusunda uzman rehber ögretmenlerden bilgi alan ögrenci ve veliler uygulamadan duyduklari memnuniyeti dile getirdiler.

Tercih konusunda bilgi almak için gelen ögrencilerden Elif Nur Kocaer, “Yanlis bir tercih yaparak istemedigimiz bir liseye girebiliriz. Sonuçta iyi bir lisede okuyup iyi bir egitim almak istiyorum. Buraya bilgi almak ve dogru tercih yapmak için geldim. Rehber hocamiz çok yardimci oldu. En azindan artik puanima göre daha dogru bir tercih yapabilirim. Eyüpsultan Belediyesi’ne ögrencilere verdikleri bu hizmetten dolayi çok tesekkür ediyorum” dedi.