ASAYİŞ Haber Girişi : 18 Eylül 2022 10:45

Eyüpsultan'da torbacılara baskın

Eyüpsultan'da torbacılara baskın
Eyüpsultan'da İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri “Torbacı” olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yüklü miktarda madde satışı yapma hazırlığında olan (S.M.) isimli bir şahsı düzenlediği operasyonla kıskıvrak yakaladı.

 

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yüklü miktarda madde satışı yapma hazırlığında olan S.M. isimli bir kişiyi yakaladı. 2 ay süren istihbari çalışmalar ve fiziki takip sonucunda, şüpheli şahsın uyuşturucu maddeyi Eyüpsultan ilçesinde bir işyerinde depoladığı tespit edildi.

 

Bu adrese yapılan operasyonda paketlenmiş vaziyette 300 bin Captagon isimli sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. S.M., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

KOKUSUNU BASTIRMAK İÇİN GRES YAĞI İLE KAPLAMIŞLAR

Ele geçirilen uyuşturucu maddelerin kokusunun yayılmasını önlemek amacıyla gres yağı ile kaplanarak paketlenmesi dikkat çekti. Yakalanan (S.M.) isimli şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, şahsın irtibatlı olduğu diğer şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışmalara devam ediliyor.