ASAYİŞ Haber Girişi : 09 Kasım 2021 09:11

Eyüpsultan'da uyuşturucu satıcılarına operasyon

Eyüpsultan'da uyuşturucu satıcılarına operasyon
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde Bayrampaşa, Eyüpsultan ve Güngören’de çok sayıda adreste gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 25 şüpheli gözaltına alındı.

Uyuşturucu satıcılarına göz açtırmayan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde Eyüpsultan, Bayrampaşa ve Göngören'de çok sayıda adreste uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Uzun süreli yapılan teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen polis ekipleri, önceden belirlenen adreslere baskın yaptı. Baskınlara Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.

25 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri koçbaşı yardımıyla kapılarını açtıkları adreslerde uzun süre arama yaptı. Aramalarda hassas burunlu narkotik köpekleri de katıldı. Yapılan aramalar sonrasında bazı şüpheliler gözaltına alındı. Operasyon ve adreslerde arama yapıldığı sırada özel harekat timleri sokak başlarında güvenlik önlemi aldı. Operasyon kapsamında 25 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü.