GENEL Haber Girişi : 02 Aralık 2023 12:13

EYÜPSULTAN’DA UYUŞTURUCU SERASINA ÇEVRİLEN VİLLAYA BASKIN

EYÜPSULTAN’DA UYUŞTURUCU  SERASINA ÇEVRİLEN VİLLAYA BASKIN
Eyüpsultan'da kiraladıkları villayı uyuşturucu serasına çeviren şüphelilere operasyon düzenlendi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Eyüpsultan'da M.F.M ve N.G. isimli şüphelilerin kiraladığı villa ve apartman dairesine eş zamanlı operasyon düzenledi. Jandarma ekipleri havalandırma ve ışıklandırma sistemi kurularak uyuşturucu madde yetiştirmek üzere adeta bir seraya dönüştürülen villada ve diğer adreste yaptıkları aramalarda 200 kök Skunk bitkisi, 145 kilo işlenmeye hazır Skunk bitkisi, 3 adet hassas terazi, 3 adet havalandırma kolektörü,  havalandırma motoru, 26 adet 9 mm tabanca fişeği, uyuşturucu gelirlerinden elde ettiği değerlendirilen para ile uyuşturucu madde yetiştirilmesinde ve imalatında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınan M.F.M ve N.G. isimli şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

M.F.M ve N.G. isimli şüphelilerin sık sık geldikleri villada dikkat çekmemek için çevrelerine 'hobi bahçesi yapıyoruz' dedikleri öğrenildi Jandarma ekipleri ayrıca uyuşturucu madde üretiminde kullanılan ekipmanlara özel düzeneklerle kaçak elektrik bağlandığını tespit etti. 

 

'HOBİ BAHÇESİ YAPIYORUZ'

M.F.M ve N.G. isimli şüphelilerin sık sık geldikleri villada dikkat çekmemek için çevrelerine 'hobi bahçesi yapıyoruz' dedikleri öğrenildi.

 

Jandarma ekipleri ayrıca uyuşturucu madde üretiminde kullanılan ekipmanlara özel düzeneklerle kaçak elektrik bağlandığını tespit etti.