KÜLTÜR SANAT Haber Girişi : 28 Kasım 2014 14:30

Eyüp'te Isınmayan Ev Kalmayacak

Eyüp'te Isınmayan Ev Kalmayacak
Soğuk kış günlerinin kendisini iyice hissettirdiği şu günlerde yakacak ihtiyaçlarını gidermekte zorlanan ailelere kömür dağıtımı Eyüp'te devam ediyor.
Eyüp Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü ekipleri, 10 gün önce başladıkları ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı çalışmasını son hızla sürdürüyor. Her gün beş kamyon Eyüp'teki mahallelere kömür dağıtımı yapıyor.

İlçe genelinde belirlenen ihtiyaç sahibi beş bin aileye, toplam 20 torba, birinci sınıf, kaliteli yarımşar ton kömür dağıtılmış olacak. Kömür dağıtım çalışması bir hafta içinde bitirilecek.

Eyüp Belediyesi, Beyaz Masa'ya yapılan kişisel müracaatlar, belediye sosyal hizmet birimlerinin saha araştırmaları ve muhtarlıkların yaptığı raporlamalar ışığında oluşturulan ihtiyaç sahiplerine, her gün sıcak yemek, haftada bir kez kahvaltılık ve kavurma dağıtımına da devam ediyor. Ayrıca Belediye'nin Şefkat Eli Mağazası'ndan yine ihtiyaç sahiplerine her türlü ev eşyası, giyim vb. dağıtımlar sürüyor.

Eyüp Belediyesi'nin Alibeyköy'deki Sosyal Hizmet Merkezi ve Şefkateli Mağazası'nın açılışı da 30 Kasım Pazar günü saat 15.00'de yapılacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.