GENEL Haber Girişi : 07 Mart 2018 16:32

FATİH ABDİAĞAOĞLU’NDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

FATİH ABDİAĞAOĞLU’NDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Abdiağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Abdiağaoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Fatih Abdiağaoğlu mesajında, "Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların sorunlarının gündeme getirildiği ve kadın haklarının savunulduğu bir gün olarak kutlanmaktadır. Dünyada ilk kez kadın hakları, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) tarafından Veda Hutbesi’nde dile getirilmiş ve kadın haklarıyla ilgili ilk yazılı kurallar O’nun döneminde oluşturulmuştur.

Ülkemizde, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk kadınına, birçok Avrupa ülkesinden önce seçme ve seçilme hakkı başta olmak üzere birçok sosyal ve siyasal haklar verilmiş, kadınlarımızın toplumsal hayata daha aktif katılımları sağlanmıştır.

Annelik göreviyle beraber iş hayatında da önemli görevler üstlenen ve pek çok alanda dünya çapında başarılar kazanan kadınlarımız, birey olarak ekonomik ve sosyal kalkınmaya önemli katkılar sağlamaktadır.

Doğumdan ölüme kadar yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren yüce kadınlarımız ile tüm dünya kadınlarının ve İlçemizde yaşamını sürdüren tüm hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutlar, saygılar sunarım."

Abdiağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Fatih Abdiağaoğlu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.