GENEL Haber Girişi : 11 Eylül 2016 22:45

Fatih Abdiağaoğlu'ndan bayram mesajı

Fatih Abdiağaoğlu'ndan bayram mesajı
Abdiağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Bşkanı Fatih Abdiağaoğlu Kurban Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Abdiağaoğlu mesajında:Bayramlar sevgi, saygı ve kardeşlik duygularımızın en canlı şekilde tezahür ettiği; toplumsal barışın ve huzurun pekiştiği, sorunlar bulunsa da yüzlerin güldüğü ve herkesin ortak duygularda birleştiği Mübarek günlerdir. Bayramlar, kucaklaşma ve kenetlenme günleridir. İhtiyacı olanlara, yokluk içinde bulunanlara sahip çıkma, yardım eli uzatma günleridir. Vatandaşlarımızın bu şuurla, Bayram günlerini maneviyatına uygun şekilde değerlendireceğine gönülden inanıyorum.

Mübarek topraklarda Hac farizasını yerine getiren kardeşlerimin, Allah, ibadetlerini kabul etsin; Kâbe’de, Arafat’ta, Müzdelife’de yaptıkları duaları makbul eylesin.
Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir.Yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı bayramlarda millet bağımız sağlamlaşır, kenetlenir.Bu toprakların ruhunda barış vardır. Bu toprakların mayasında kardeşlik vardır, dayanışma vardır.

Bu vesileyle eşsiz fedakârlıklarını bu vatan, bu millet varoldukça unutmayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.Bu duygular içinde mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize, Sağlık ve esenlikler diliyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.