GENEL Düzenleme Tarihi : 30 Temmuz 2020 17:20 Haber Girişi : 30 Temmuz 2020 17:22

FATİH ABDİAĞAOĞLU'NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

FATİH ABDİAĞAOĞLU'NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Abdiağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Abdiağaoğlu Kurban Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

 

 

 

 

Abdiağaoğlu mesajı’nda “Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği çok özel günlerdir.

 

Bilindiği üzere, tüm dünyayı etkisi altına alan ve nice ölümlere neden olan COVID-19’la mücadelede ülkemizin büyük başarısı, uluslararası alanda gurur verici bir takdir kazanmıştır.

 

Ancak bu başarımızın devam edebilmesi için bütün vatandaşlarımızın virüsle mücadelede belirlenen kurallara dikkat ve titizlik göstermeleri son derece önemlidir.

 

Bu bağlamda; Mübarek Kurban Bayramı’nda virüsün bulaşma riski de gözetilerek, bayram ziyaretlerinde pandemi önlemlerine uymalıyız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, Kurban Bayramının tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım”.