GENEL Haber Girişi : 06 Haziran 2018 11:31

FATİH KULAKSIZ İFTAR VERDİ

FATİH KULAKSIZ İFTAR VERDİ
Eyüpsultan’ın sevilan işadamı Fatih Kulaksız Karadeniz Sofrası’nda Eyüp Spor Camiasına iftar verdi.

İftar yemeğine Eyüpspor Taraftarları, Eyüpspor Üyeleri ve Eyüplü işadamları katıldı. Açılış konuşmasını yapan Uğur Bozdağ iftar yemeğinde Eyüpspor Camiasını mübarek Ramazan ayında aynı sofrada buluşturduğu için başkan adayı Fatih Kulaksız’a teşekkür etti.

Kongre Kararı Almadılar

Öncelikle iftarımıza katılarak beni onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi yerel basında ve sosyal medyada başlayan adaylık sürecimiz çığ gibi büyüdü. Taraftarlardan,kongre üyelerinden,Eyüpsultanlılardan, muhtarlardan, sivil toplum kuruluşlarından ve taraflı tarafsız herkesten önemli bir destek geldi. Herkesin ortak noktası Eyüpspor’u Eyüplülerin yönetmesidir. Bizde bütçemizi yaptık. Belediye başkanımıza söyledik. Kendisi ile görüştük. Kongre kararı alınacaktı fakat alınmadı. Dolayısı ile adaylığımızı erteledik. Yarın kongre olsa adayız. Bir yıl sonra kongre kararı alınırsa da adayız. Eyüpspor Eyüplülerindir. Ve Eyüplüler yönetmelidir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.