SPOR Haber Girişi : 23 Haziran 2015 11:28

Felipe Melo, Sevilla ile anlaştı

Felipe Melo, Sevilla ile anlaştı
Galatasaray'da Felipe Melo dönemi sona eriyor... Sarı-kırmızılıları sözleşmesini uzatma konusunda ikna edemeyen Pitbull, İspanya'da karar kıldı. Türkiye'de 3.1 milyon Euro'ya oynayan Sambacı, Sevilla'nın 2.4 milyon Euro'luk önerisini kabul etti.

Cimbom'un Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, İspanya Ligi takımlarından Sevilla ile anlaştı. Sarı-kırmızılılar ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen 3 yıllık yeni kontrat isteyen Sambacı, olumsuz yanıt alınca ayrılık kararı verdi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Melo kendisine takılan olumsuz tavır sonrası, İspanyol ekibi Almeira’da hocalığını yapan Unai Emery’nin çalıştırdığı Sevilla ile her konuda anlaşma sağladı. Emery, Spartak Moskova’yı çalıştırdığı dönemde de Melo ilgilenmiş ama Sambacı tercihini Galatasaray’dan yana yapmıştı.

Galatasaray’dan 3.1 milyon Euro gibi hatırı sayılı bir rakam kazanan Melo’nun, son UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Sevilla’nın 2.4 milyon Euro'luk teklifini kabul etmesi kafa karıştırdı. Sevilla, Melo’nun sözleşmesinin feshi için Galatasaray ile masaya oturacak.

İLGİNÇ TESADÜF GERÇEKLEŞMEDİ

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu menajerlerin önerdiği M’Bia ismini kabul etmiş olsaydı, ilginç bir tesadüf olacaktı. Felipe Melo Sevilla’ya giderken, Sevilla’dan ayrılan Stephan M’Bia da Galatasaray’a imza atacaktı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.