SPOR Haber Girişi : 04 Ocak 2017 09:18

Fenerbahçe ve Trabzonspor Mehmet Ekici & Aatif takası için anlaşt

Fenerbahçe ve Trabzonspor Mehmet Ekici & Aatif takası için anlaşt
Şekip Mosturoğlu'nun "Alın Aatif'ı, verin Mehmet Ekici'yi" teklifine "Olur" geldi. F.Bahçe, Mehmet Ekici'yi, Trabzon da Aatif'ı 1-2 gün içinde ikna ederse, iş resmiyete dönüşecek.

F.BAHÇE ile Trabzonspor Mehmet Ekici için anlaşırken, yılın takası kulüplerin oyuncuları iknasına kaldı. Dün iki kulübün yöneticileri bir kez daha temasta bulundu. Görüşmeleri Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, F.Bahçe cephesinden de Mahmut Uslu ile Şekip Mosturoğlu yürütüyor... Ekici konusunda Mosturoğlu ve Usta el sıkışırken, iş F.Bahçe'nin Mehmet Ekici'yi, Trabzon'un Aatif'ı iknasına kaldı. Oyuncular 'Olur' verirse, imzalar atılacak. İşte transferde son durum: 

GÖNLÜNDE İSTANBUL TAKIMLARI VAR

Beşiktaş ve G.Saray'ın da almak istediği Mehmet Ekici'ye Trabzonspor, 1.9 milyon euro garanti para teklif etti. Ekici, 2 milyon euro istedi. Mehmet Ekici, 6 ay sonra sözleşmesi bittiği için boşa çıkacak ve başka takıma giderse imza parası da gündeme gelecek. Bu nedenle Trabzon'dan ayrılmak istemese de 3 Büyükler'in teklifine sıcak bakıyor.  

YILLIK 1.7'DEN 3.5 SEZONLUK İMZA

Trabzon'la Aatif ile Mehmet Ekici takası konusunda prensipte anlaşma sağlandı. Başkan Muharrem Usta, bir miktar para istese de F.Bahçe, Aatif karşılığında Bordo-Mavili cepheyi ikna etmeyi başardı. Usta, "Mehmet Ekici'yle görüşün, siz ikna edin" dedi. F.Bahçe yönetimi gurbetçi oyuncunun menajeri ile ilk turu yaptı ve 1.7 milyon euro önerdi. İkinci görüşmede F.Bahçe, 200 bin euro zam yaparsa, 3.5 yıllık anlaşma sağlanabilir. Aatif'a F.Bahçe cephesi, "Avrupa listesinde yoksun, şans bulamıyorsun, gitmelisin" dedi. 

AATİF'I BAŞKAN USTA İKNA EDECEK 

Bir taraftan Mehmet'in kalması için çaba var ama bir taraftan da 6 ay sonra boşa çıkacak oyuncudan para kazanma isteği de bulunuyor. Bu nedenle Usta, 1.9 milyonu kabul etmeyen Ekici için Ersun Yanal'ın ısrarı ile Aatif takasını kabul etti. Usta, Mosturoğlu'nun, "Siz de görüşün, ikna edin" söylemi üzerine Faslı oyuncu ile temasa geçti. Trabzon'a sıcak bakmayan Aatif'a, "Vizyonumuz belli, Akyazı'da yeni bir oluşum planlıyoruz. Sen de gel yıldız ol" dedi. Böylece takas futbolcuların 'Evet'ine kaldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.