SİYASET Haber Girişi : 08 Aralık 2022 08:08

FERZAN ÖZER’DEN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

FERZAN ÖZER’DEN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Ferzan Özer İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığına seçilen Hatice Gürbulak’a ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İyi Parti Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

 

Ferzan Özer Ziyarette İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığına seçilen Hatice Gürbulak’ ve yönetim kurulunu tebrik ederek “Cumhuriyet Bilhassa Kimsesizlerin Kimsesidir” yazılı büyük bir tablo hediye etti.

 

 

Ziyarette Ferzan Özer REV Başkan Yardımcılığı görevini önceki dönemde  İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener Hanımefendi'nin yaptığını belirterek şimdi ise aynı görevi kendisinin yaptğını ifade etti.

Ferzan Özer İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Hatice Gürbulak’ı 30 Ocak'da  Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılacak olan "Paramparça" belgeselinin galasına davet etti.

 

 

İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığına seçilen Hatice Gürbulak da yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Ferzan Özer’e teşekkür etti.

 

 

Hatice Gürbulak hedeflerinin İyi Parti’yi iktidar yapmak için çalışmak olduğunu belirterek Ferzan Özer’e önümüzdeki dönem yapmayı planladıkları siyasi çalışmalar hakkında bilgi verdi.