GÜNDEM Haber Girişi : 18 Ekim 2018 11:59

FERZAN ÖZER’E MAKEDONYA’DA ÖDÜL

FERZAN ÖZER’E MAKEDONYA’DA ÖDÜL
Rumeli’de yaşayan Türklere anadillerini öğretmek ve Rumeli’de yaşayan Türk vatandaşlarına sahip çıkmak için 15 Yıl  önce kurulan Köprülü Derneği Ferzan Özer’e  ödül verdi

Makedonya’da düzenlenen ödül törenine Makedonya Cumhuriyeti Kültür Bakanı Gostivar'lı Arnavut Asaf Ademi, milletvekilleri ve Makedonya Cumhuriyeti protokolü, Besa Hareketi Partisi Genel Başkanı ve Genel Sekreteri ve Türkiye’den giden sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Rumeli Türkleri Vakfı adına ödülü alan Ferzan Özer “ Her yıl yüz  öğrencinin eğitimini üstlenen vakfım adına ödülü aldım. Balkan coğrafyasında eğitim faaliyetlerimiz devam edecektir.Burada yaşayan Türklerin her zaman yanında olacağız” dedi.

Ödül töreninden sonra Makedonya Cumhuriyeti Kültür Bakanı Gostivar'lı Arnavut Asaf Ademi, davetlilere yemek verdi, Yemeğe Türkiye’den Rumeli Türkleri Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Melek Aras, yönetim kurulu üyesi Bayram Türkan, Makedonya Cumhuriyeti Protokolü Besa Hareketi Partisi Genel Başkanı ve Genel Sekreteri ve Türkiye’den gelen sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.