GENEL Haber Girişi : 25 Temmuz 2021 18:08

FERZAN ÖZER’İN “MÜSİLAJ” KÖŞE YAZISI CUMHURBAŞKANI TARAFINDAN GÜNDEM OLDU

FERZAN ÖZER’İN “MÜSİLAJ” KÖŞE YAZISI CUMHURBAŞKANI TARAFINDAN GÜNDEM OLDU
Ferzan özer’in son köşeyazısı “Müsilaj” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündem oldu.

Ferzan Özer’in 28 Haziran’da Haber Eyüp haber portalında yayınlanan “Müsilaj” yazsısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1 Temmuz’da Ak Parti Grubu’nda yaptığı konuşmada gündeme geldi. 

 

Ferzan Özer “Müsilaj” yazısında ‘Siyasi Müsilaj’ kelimelerini kullanıp siyasetteki kirlenmeye dikkat çekerek AK Parti’yi eleştirmişti. 

 

Ve yazısını, “Siyasi Müsilaj; toprak altında yatan cenazenin yeryüzüne çıkması gibidir, 20 yıllık iktidarın geldiği durum artık gizlenemiyor. Müsilaj gibi suyun yüzüne çıktı” cümleleriyle sonlandırmıştı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, 1 Temmuz’da Ak Parti Grubu’nda yaptığı konuşmada Siyasi Müsilaj kelimesini kullanmış ve CHP’yi eleştirmişti. Erdoğan, konuşmasında, “Kıyılarımız nasıl müsilajın tehdidi altında oksijensiz kalma riskiyle boğuşuyorsa, siyaseti kirleten bir müsilajla karşı karşıyayız. CHP’nin başını çektiği bu siyasi müsilaj, her türlü iftirayı, yalanı, çarpıtmayı, küresel boyutu da olan büyük bir medya ve sosyal medya ağıyla milletimizin üzerine âdeta yağmur gibi yağdırmaktadır” dedi.

 

Ferzan Özer “Siyasi Müsilaj” kelimesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan önce kullanarak Ak Parti’yi eleştirmesine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Temmuz’da Ak Parti Grubu’nda yaptığı konuşmada aynı benzetme ile CHP’yi eleştirerek cevap vermiş oldu.