Gostivarlılar Haliç'te Eğlendi"> Gostivarlılar Haliç'te Eğlendi"> Gostivarlılar Haliç'te Eğlendi">
GÜNDEM Haber Girişi : 28 Haziran 2013 20:10

Gostivarlılar Haliç'te Eğlendi

<font color=Gostivarlılar Haliç'te Eğlendi" />
Gostivarlılar Derneği, Eyüp Belediyesi'nin Haliç kıyısındaki Etkinlik Alanı'nda muhteşem bir gece düzenledi.
Gostivarlılar Derneği, Eyüp Belediyesi'nin Haliç kıyısındaki Etkinlik Alanı'nda muhteşem bir gece düzenledi. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan, Eyüp'te oturan Balkan göçmeni vatandaşlar ve Gostivarlılar Derneği üyelerinin katıldığı gecede, Balkan müziğinin seçkin örnekleri ve yöresel oyunlar sergilendi, eğlence saatlerce sürdü. Halaylar çekildi, şarkılar söylendi, memleket hasreti giderildi.

Gostivarlılar Derneği Başkan vekili Cengiz Çup'un evsahipliği yaptığı gecede bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, derneklerin birlik, beraberlik, hoşgörü, sevgi ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı sivil toplum kuruluşlarını olduğunu söyledi. Başkan, Haliç Etkinlik Alanı'nda hemşehri derneklerine verilen stantlarda kentlerimizin geleneksel değerlerinin, kültürlerinin yansıtıldığını kaydetti.

Geceye Gostivardan Genç Kalemler Derneği elli üç kişilik bir kafile ile katıldı. Genç Kalemler Derneği Başkanı Onur Abdi yaptığı açıklamada" Gostivardan bu geceye katılmak için geldik.Buradaki hemşehrilerimizle beraber olmaktan mutluyuz.Bizim buraya gelmemizde ve bizi burada misafir eden Gostivarlılar Derneği Başkan vekili Cengiz Çup'a ve yönetim kuruluna teşşekkür ediyorum.Kendileri bizleri burada en iyi şekilde misafir ettiler.Başbakanımıza sahip çıkma anlamında Gostivarda yapıtığım mitinge bize buradan destek veren Cengiz Çup'a ayrıca minettarız.Mitingimiz çok coşkulu ve kalabalık geçti " dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.