GÜNDEM Haber Girişi : 06 Kasım 2017 11:37

FOTOĞRAF BU SABAH ÇEKİLDİ

FOTOĞRAF  BU SABAH  ÇEKİLDİ
Alibeyköy'de bu sabah otobüs bekleyenlerin çilesi olarak yorumlanan fotoğraf sosyal medyada yankı uyandırdı.

Bu sabah bir vatandaşın çekip sosyal medyada yayınladığı fotoğraf  Alibeyköy'de sabah işe gidebilmenin ne kadar zor olduğunu ortaya koydu. Artan nüfus, plansız kentleşme sabah ve akşam trafiği, insanları çileden çıkartıyor. Bu sabah çekilen fotoğraf bu sorunların ne kadar büyüdüğünü gözler önüne seriyor.

Arap saçına dönen Alibeyköy trafiği herkesi zıvanadan çıkartıyor. Yetkililer ise özel araçlarında keyif sürmeye devam ediyor. En son ne zaman İETT otobüsüne bindiklerini bile hatırlamayan yönetici güruhu halkın sorunlarından bihaber saltanat içinde yaşamaya devam ediyor. Kahır yine vatandaşa kalıyor.

Sabah Cengiz Topel Caddesinde şanslı ise İETT otobüsüne tıkış tıkış, taciz edilerek binen vatandaş Bilgi Ünüversitesinin oraya birbuçuk saatte gelebiliyor. Kendilerini trafik uzmanıolarak görenlerde Alibeyköy kavşağını deneme tahtası yaptı.

Rant uğruna trafiği rezil ettiler. Üç kuruş para için İSPARK'a  peşkeş çekilen Alibeyköy'ün yolu otoparak oldu. Vatandaş arabasını park edecel yer bulamıyor. Alibeyköy Deresinin çevresi çeşitl, şirketler tarafından rant alanına dönüşmüş. 

Yetkililere sesleniyorum. Yapmayın etmeyin yazıktır. Vatandaşın ahı bu dünyada belki yetmez ama öbür dünyada ne hesap vereceksiniz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.