KÜLTÜR SANAT Haber Girişi : 10 Mart 2016 09:52

Game of Thrones'u 14 milyon kişi izledi

Game of Thrones'u 14 milyon kişi izledi
İzleyicilerinin büyük bir heyecanla beklediği Game Of Thrones’un altıncı sezonunun fragmanını 15 saatte 14 milyondan fazla kişi izledi.

O Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri. Geniş kitlelerin hayranlık duyduğu dizi "Game Of Thrones"un 6. sezonunun uzun fragmanını 15 saatte 14 milyondan fazla kişi izledi.

Tüm dünyada izleyicilerinin merakla beklediği “Game of Thrones”un 6. sezonuna ait 1 dakika 40 saniyelik uzun fragman yayınlandı. George R. R. Martin'in epik fantezi serisi "Buz ve Ateşin Şarkısı"ndan uyarlanan "Game of Thrones"un fragmanını 15 saatte 6 milyonun üstünde kişi tıkladı.

Yeni fragmanda fonda İrlandalı şarkıcı James Vincent McMorrow’dan “Wicked Game” şarkısı çalıyor.

5.sezonun sonunda öldürülen "Jon Snow" karakterinin bu sezonda geri dönüp dönmeyeceği hakkında bir ipucu verilmeyen fragmanda, "Daenerys Targaryen" (Khalessi) karakterinin esirler arasında yürüdüğü görüntüler de "Ejderhaların Annesi'nin" akıbeti konusunda izleyicide merak uyandırıyor.

Jon Snow karakterini canlandıran 29 yaşındaki aktör Kit Harington, rolü ile ilgili yaptığı açıklamalarda yeni sezon çekimlerinde yer aldığı iddialarını doğrulamıştı. Ancak İngiliz oyuncu sıklıkla dile getirilen iddiaların aksine Jon Snow karakterinin öldüğünün bir kez daha altını çizmişti.

Serinin 6. sezonunun ilk bölümünün 24 Nisan'da yayınlanması bekleniyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.