Haber Girişi : 03 Temmuz 2013 11:10

GEZİ PARKI

GEZİ PARKI
Ülkemiz yaklaşık bir ay süreyle Gezi Park'ı olayı ile yattı kalktı.
Neydi Gezi Parkı bir grup gençliğin masumane başladığı demokratik bir tepkiydi.
Bu tepkiyi gören Ülkemizi bölmeye çalışan yasa dışı örgütler, Türkiye'nin büyümesini engelemek isteyen dış güçler , AK Parti'yi sandıkta yenemeyen bu yolla AK Parti'yi yeneceklerini zaneden bir çok siyasi parti gezi parkını bahane ederek masumane bir olayın önüne geçtiler.
Ülkemizde demokratikleşme yolunda tepkilerini gösterene insanlar bu güçler yüzünden zor durumda kaldılar. Ülkemizdeki büyümenin önüne geçmeye kalktılar.
Ülkemizdeki olumlu havayı durdurmak istediler. Ülkemizde tam bir barış havası hakimken, IMF'ye olan borcumuz bitmişken, uluslararası derecelendirme kurumlarının TÜRKİYE'nin ekonomik notlarını artırdığı, 3. Köprünün ve 3.Havaalanının temelinin atılacağı bu günlere denk gelmesi çok manidardır.
Yeni havaalanının tüm Avrupa nın aktarma merkezi olacağı Ülkemize çok faydalı olacağı, Kanal İstanbul Projesiyle Ülkemizde yıllardır boğaz dan geçen gemilerden hic bir ücret alınamadığı fakat bu proje gerçekleştiğinde geçen gemilerden Ülkemize büyük bir gelir kaynağı getireceği bir çok yabancı unsurun bundan rahatsız olduğu biliniyor.
Ülkemizde her alanda güzel çalışmalar olurken bir gezi parkı bahanesiyle ülkemizin büyümesini önlemek istediler fakat yine ALLAH'a çok şükür başaramadılar.
Vatandaş olarak yapılan olan yanlışlıklarda tabi ki tepkimizi gösterelim ama bu tepki insanların işyerlerinin camlarını kırıp, Devletimizin kamu kurum ve kuruluşlarına, Belediye otobüslerini yakarak olmamalı.Polisimizin araçlarını yakarak değil , Gecenin 23:00 den sonra tencere tava çalarak insanları rahatsız ederek değil. Tepkimizi şiddetsiz ve insanlara zarar vermeden göstermeliyiz.
Gezi parkının diğer bir olumsuz yanı da toplumumuzu ikiye böldü
Bir çok dost ve akraba facebook ve twitler yüzünden birbirleriyle konuşmaz oldu. Paylaşamadığımız neydi?
Toplum olarak bileşerek hep beraber olmalıyız. Tabiki hepimizin siyasi görüşleri var buna hepimiz saygı duymalıyız.
Mart 2014 tarihinde yerel secimler var. Tepkimizi veya desteğimizi burada göstermeliyiz.
Gezi Parkı ilgili olarak Hükümetimize bir çok destek ve tepki geldi. Balkanlarda ve Avrupa da yaşayan vatandaşlarımızın desteği çoğunluktaydı. Bunun sebebide yıllardır 2, sınıf vatandaş muamelesi gören vatandaşlarımız AK Parti hükümetiyle birlikte kendilerine olan güveninin yerine gelmesidir.
TÜRK'lerin artık hafife alınamayacağını tüm Avrupa ve Balkan coğrafyası anladı. Buradan bir Gostivarlı olarak ta Gostivardaki hemşerilerimizin Hükümetimze verdikleri destekten dolayı sonuz Teşekkürlerimi sunarım. Herkese AK günler AK yarınlar dilerim.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.